Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 3 garlic cloves
- 100 g unsalted butter
- 100 g brandy
- 2 tsp tomato paste
- 1 tbsp Dijon mustard
- 1 tbsp Worcestershire sauce
- 200 g pouring (whipping) cream
- ¾ tsp Chicken stock paste (see Tips)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 882.7 kJ / 210.2 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 22.4 g
- Verzadigd vet
- 14.5 g
- Vezels
- 0.4 g
- Natrium
- 171.2 mg
Alternatieve recepten
Traditional gravy
25 min
Corned beef with mustard sauce
1h 30min
Vanilla slice
26 godz. 5 min
Guinness beef pies
2h 15min
Hollandaise sauce
15min
Chocolate mousse
3h 20min
Traditional cocktail sauce
5 min
Peppercorn sauce
20 min
Mongolian lamb hot pot
3h 25 min.
Mushroom sauce
20 min
Meat stock paste
45min
Cheese and bacon cob loaf
1h 20 min