Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Raspberry coulis
- 200 g fresh raspberries
- 100 g caster sugar
- 20 g lemon juice
Quinoa puddings
- oil, for greasing
- 250 g orange juice
- 250 g canned coconut milk
- 50 g pitted dates
- ½ tsp ground cardamom
- 160 g white quinoa
- 1 tsp vanilla bean paste
- 2 bananas, peeled and cut into pieces
- 1000 g water
- 50 g fresh mixed berries, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1061.3 kJ / 252.7 kcal
- Eiwitten
- 3.4 g
- Koolhydraten
- 41.3 g
- Vetten
- 7.5 g
- Verzadigd vet
- 5.3 g
- Vezels
- 4.8 g
- Natrium
- 87.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rhubarb and strawberry fool
2 godz. 15 min
Apple, leek and sage sauce
15 Min
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25h 20min
Stewed rhubarb with apple and strawberries
30 Min
Apple sauce
20 Min
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
25h 15min
Mixed berry pavlova stack
5h 30min
Fruit coulis
10min
Nougat glacé with raspberry coulis
24 Std. 25 Min
Butterscotch sauce
10min
Meringues
5 godz.
Stewed apples with walnut crumble topping
25 Min