Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g fresh coconut flesh (see Tips)
- 40 g raw almonds (see Tips)
- 40 g pitted dates (see Tips)
- 1 apple of choice, cored and cut into quarters
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 509.2 kJ / 121.2 kcal
- Eiwitten
- 2.4 g
- Koolhydraten
- 13.8 g
- Vetten
- 5.6 g
- Verzadigd vet
- 0.9 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 2.5 mg
Alternatieve recepten
Natural yoghurt (Varoma method)
13 Std.
Greek-style yoghurt with honey walnuts
13 Std. 5 Min
Gwinganna pumpkin and seed porridge
25 Std. 20 Min
Vegetable stock paste
30min
Beetroot salad
10min
Natural yoghurt (mixing bowl method)
11 godz.
Frozen yoghurt bark (Thermomix® Cutter, TM6)
6 Std. 10 Min
Celery leaf gremolata
5min
Pot-set plain yoghurt
12 godz.
Creamy vanilla yoghurt
13 Std.
Fruity dream (TM6)
10min
Capsicum and sun-dried tomato dip
5min