Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g brown onion, cut into quarters
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 20 g extra virgin olive oil, plus extra for brushing
- 1000 g beef chuck steak, sinew removed, partially frozen and cut into pieces (2 cm - see Tips)
- 1 tsp Dijon mustard
- 1 tsp salt
- 3 pinches ground black pepper
- 40 g breadcrumbs (see Tips)
- 2 egg yolks
- 6 round bread rolls, cut into halves and toasted, if desired (see Tips)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2177.7 kJ / 518.5 kcal
- Eiwitten
- 45.5 g
- Koolhydraten
- 39.8 g
- Vetten
- 19.1 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 3.2 g
- Natrium
- 934.6 mg
Alternatieve recepten
Chilli and cheese nachos
35 Min
Mini chicken kyivs
45 Min
Cottage pie
1 Std. 30 Min
Creamy chicken curry and rice
45 Min
Traditional sausage rolls
50 Min
Easy lamb hotpot
2h
Cheeseburger focaccia
2 Std. 15 Min
Beef tacos
25min
Only the best chocolate chip cookies ever
25min
Vegemite® and cheese scrolls
1h 35min
Low waste chicken lasagne
1 Std. 30 Min
Kid-friendly butter chicken
35 Min