Apparaten en Accessoires
Honey poached pears with chocolate sauce and nut crumble
Voorbereiding 20min
Totaal 2u. 10min
4 portions
Ingrediënten
Nut crumble
-
pecans20 g
-
walnuts10 g
-
shredded coconut20 g
-
rolled oats20 g
-
ground cinnamon½ tsp
-
honey1 tbsp
Honey poached pears
-
pears (approx. 200 g each), peeled4
-
water1000 g
-
cinnamon quill1
-
piece fresh ginger peeled1 cm
-
vanilla bean seeds scraped, seeds and pod reserved1
-
honey50 g
-
salt¼ tsp
Chocolate sauce
-
dark chocolate (70% cocoa)100 g
-
full cream milk50 g
-
honey1 tbsp
-
fresh mint leaves for garnishing
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
170 mg
Eiwitten
4.4 g
Calorieën
1562 kJ /
371.8 kcal
Vetten
20.3 g
Vezels
3.5 g
Verzadigd vet
10.1 g
Koolhydraten
43.6 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Low(er) GI
9 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Brandy butter
10min
Fruity pear mince tarts
2u. 30min
Chocolate mousse
3u. 20min
Apple sauce
20min
Sweet shortcrust pastry
1u. 50min
Shortcrust pastry
5min
Baked salmon cheesecake
26u. 35min
Steamed salmon with broccoli pesto
25min
Apple, rhubarb and goji berry crumble with vanilla cashew cream
50min
Tomato passata
1u. 40min
Shortbread
1u.
Tomato pasta sauce
40min