Apparaten en Accessoires
Pear and ginger paste
Voorbereiding 10min
Totaal 26u. 25min
800 g
Ingrediënten
-
piece fresh ginger peeled3 cm
-
lemon zest only, no white pith1
-
Beurre Bosc pears (approx. 700 g - see Tips), just ripe, unpeeled, quartered and cored5 - 6
-
lemon juice40 g
-
water100 g
-
white sugar500 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 800 g
Natrium
19.8 mg
Eiwitten
3.9 g
Calorieën
10224.4 kJ /
2443.7 kcal
Vetten
1.1 g
Vezels
23.8 g
Verzadigd vet
0 g
Koolhydraten
624 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Sour cream pastry
25min
Ossobuco Milanese
3u. 25min
Peach and custard cream muffins
50min
Easy citrus pie
1u.
Berry and chocoletta ripple ice cream loaf
9u.
Steamed rhubarb (300-450 g)
20min
Caramelised red onion chutney
24u.
Portuguese bread
3u. 30min
Boston Bun
2u. 45min
Thermomumma white sandwich bread loaf
3u. 30min
Tomato passata
1u. 40min
Natural yoghurt (Varoma method)
13u.