Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 cm piece fresh ginger, peeled
- 1 lemon, zest only, no white pith
- 5 - 6 Beurre Bosc pears (approx. 700 g - see Tips), just ripe, unpeeled, quartered and cored
- 40 g lemon juice
- 100 g water
- 500 g white sugar
- Voeding
- per 800 g
- Calorieën
- 10224.4 kJ / 2443.7 kcal
- Eiwitten
- 3.9 g
- Koolhydraten
- 624 g
- Vetten
- 1.1 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 23.8 g
- Natrium
- 19.8 mg
Alternatieve recepten
Little sticky date puddings with salted toffee sauce
50min
Potato bake (Thermomix® Cutter, TM6)
1h 10min
Viennese whirl mince pies
1h 40 min
New York-style cheesecake with strawberry sauce
26 Std. 10 Min
Lemon white chocolate cheesecake with cherry coulis and walnut crumb (Andrew Ballard)
1h 15min
Lynette MacDonald's Bacon and three cheese gougères
1h 30min
Orange yoghurt cake (Diabetes)
1h
Everyday gourmet butter
35min
Traditional Christmas cake
3 godz. 15 min
Tomato relish
2h 10 min.
Lemon meringue cupcakes
1h 30min
Mango, ginger and chilli chutney
25h 10 min