Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 cm piece fresh ginger, peeled
- 1 lemon, zest only, no white pith
- 5 - 6 Beurre Bosc pears (approx. 700 g - see Tips), just ripe, unpeeled, quartered and cored
- 40 g lemon juice
- 100 g water
- 500 g white sugar
- Voeding
- per 800 g
- Calorieën
- 10224.4 kJ / 2443.7 kcal
- Eiwitten
- 3.9 g
- Koolhydraten
- 624 g
- Vetten
- 1.1 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 23.8 g
- Natrium
- 19.8 mg
Alternatieve recepten
Sticky Toffee Puddings
1h
Cheesecake Ice Cream
6 Std. 20 Min
Matcha and mango frozen yoghurt
18 Std. 25 Min
Kangaroo Bolognaise (Mark Olive)
2h 30 min
Spiced poached pears with vanilla cheesecake and gingernut crumb
5h 30min
Nougat
3 godz. 45 min
Pistachio and lemon curd cake
1h 15 min
Salted Caramel Ice Cream
30min
Sticky Jamaican Ginger Cake
25 Std.
Honey poached pears with chocolate sauce and nut crumble
2h 10min
Pecan Pie Tarts
2 godz. 25 min
Liquorice ice cream with blackberries (George Calombaris)
24 godz. 25 min