Apparaten en Accessoires
Soula's Spanakopita
Voorbereiding 20min
Totaal 1u. 35min
25 portions
Ingrediënten
Dough
-
olive oil to grease
-
lukewarm water525 g
-
sea salt1 tsp
-
baker's flour plus extra to dust900 g
-
unsalted butter cut into pieces100 g
Filling
-
fresh English spinach trimmed, leaves and stalks cut into pieces (approx. 5 cm - 550 g - see Tips)2 - 3 bunches
-
sea salt to taste (optional)
-
onion cut into halves1
-
feta cheese cut into pieces (4 cm - see Tips)500 g
-
egg1
-
olive oil to drizzle
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
290.2 mg
Eiwitten
8.5 g
Calorieën
965.6 kJ /
230.8 kcal
Vetten
9.2 g
Vezels
1.7 g
Verzadigd vet
5.3 g
Koolhydraten
28.6 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Postcards from Greece
14 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Lasagne with fresh spinach pasta
2h 20min
Smoked salmon terrine
24h 25min
Cheesy polenta with vegetable ragù
1h 20min
Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
2h 20min
Lamb sfiha
1h 20min
Leek and ham tart
1h 55min
Caramelised leek and feta tart (TM6, Maria Stuart)
2h 25min
Marinated capsicum
55min
Spinach and chorizo filo pies
45min
Grilled eggplant dip
2h
Filo spinach slice
55min
Gratin dauphinois
50min