
Apparaten en Accessoires
Soula's Spanakopita
Voorbereiding 20min
Totaal 1u. 35min
25 portions
Ingrediënten
Dough
-
olive oil to grease
-
lukewarm water525 g
-
sea salt1 tsp
-
baker's flour plus extra to dust900 g
-
unsalted butter cut into pieces100 g
Filling
-
fresh English spinach trimmed, leaves and stalks cut into pieces (approx. 5 cm - 550 g - see Tips)2 - 3 bunches
-
sea salt to taste (optional)
-
onion cut into halves1
-
feta cheese cut into pieces (4 cm - see Tips)500 g
-
egg1
-
olive oil to drizzle
Voeding per 1 portion
Calorieën
230.8 kcal /
965.6 kJ
Eiwitten
8.5 g
Vetten
9.2 g
Koolhydraten
28.6 g
Vezels
1.7 g
Verzadigd vet
5.3 g
Natrium
290.2 mg
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Postcards from Greece
14 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland