Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 20 g olive oil, plus extra to grease
- 525 g lukewarm water
- 1 tsp sea salt
- 900 g baker's flour, plus extra to dust
- 100 g unsalted butter, cut into pieces
Filling
- 2 - 3 bunches fresh English spinach, trimmed, leaves and stalks cut into pieces (approx. 5 cm - 550 g - see Tips)
- sea salt, to taste (optional)
- 1 onion, cut into halves
- 500 g feta cheese, cut into pieces (4 cm - see Tips)
- 1 egg
- olive oil, to drizzle
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 965.6 kJ / 230.8 kcal
- Eiwitten
- 8.5 g
- Koolhydraten
- 28.6 g
- Vetten
- 9.2 g
- Verzadigd vet
- 5.3 g
- Vezels
- 1.7 g
- Natrium
- 290.2 mg
Alternatieve recepten
Focaccia
2h 5min
Green fig and lime marmalade
1h 10min
Fakes moutzentra (lentils with rice) (TM6)
50 min
Christmas tiramisu
24h 20min
Caramelised leek and feta tart
2h 25min
Pasta e fagioli
26h
Cauliflower hummus with green vegetables
1h
Keftedes (meatballs)
2 Std. 30 Min
Rye bread rolls
12h
Lebanese-style hommus
13 Std. 15 Min
Edna's lemon curd teacake
40 min
Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
2hod. 20min