Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ajvar (capsicum and eggplant dip)
- 2 red capsicums (approx. 420 g), cut into halves and deseeded
- 1 eggplant (approx. 350 g), cut into halves lengthways
- 40 g extra virgin olive oil, plus extra to drizzle
- 1 garlic clove
- 1 fresh red chilli, deseeded if preferred
- 6 pitted Kalamata olives
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 pinches sea salt
- 2 pinches ground smoked paprika
- 20 g lemon juice
- Voeding
- per 490 g
- Calorieën
- 2655.9 kJ / 634.8 kcal
- Eiwitten
- 9.9 g
- Koolhydraten
- 58.3 g
- Vetten
- 44 g
- Verzadigd vet
- 6.4 g
- Vezels
- 24.4 g
- Natrium
- 403.9 mg
Alternatieve recepten
Grated carrot salad (Thermomix® Cutter)
5 min
Burnt mandarin bavarois with mandarin syrup
24 godz. 30 min
Gluten free focaccia bread
1 Std.
Nourish bowl (Diabetes, Thermomix® Cutter, TM6)
55 min
Baba ghanoush
1 Std.
Crunchy salad with green Goddess dressing (Diabetes, Thermomix cutter)
20min
Creamy broccoli soup with crispy quinoa (Diabetes)
1 Std. 5 Min
Kangaroo Bolognaise (Mark Olive)
2 Std. 30 Min
Buffalo chicken pizza
1h 30min
Quick sliced pickle (Thermomix® Cutter)
5 min
Pickled vegetables
745h
New York-style cheesecake with strawberry sauce
26h 10min