Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ajvar (capsicum and eggplant dip)
- 2 red capsicums (approx. 420 g), cut into halves and deseeded
- 1 eggplant (approx. 350 g), cut into halves lengthways
- 40 g extra virgin olive oil, plus extra to drizzle
- 1 garlic clove
- 1 fresh red chilli, deseeded if preferred
- 6 pitted Kalamata olives
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 pinches sea salt
- 2 pinches ground smoked paprika
- 20 g lemon juice
- Voeding
- per 490 g
- Calorieën
- 2655.9 kJ / 634.8 kcal
- Eiwitten
- 9.9 g
- Koolhydraten
- 58.3 g
- Vetten
- 44 g
- Verzadigd vet
- 6.4 g
- Vezels
- 24.4 g
- Natrium
- 403.9 mg
Alternatieve recepten
Plum and caramelised chocolate semifreddo
25 Std.
Traditional Kaiser rolls
26 Std. 35 Min
Gwinganna mushroom pâté
20 min
Gluten free bread rolls
2 Std. 30 Min
Salsa verde
5 menit
Baba ghanoush
1j
Quince tart
1j 10 menit
Traditional hommus
25 Std. 5 Min
Pizza with Cashew Mozzarella (Matthew Kenney)
12h 50min
Seeded wholemeal bread (Diabetes)
3 godz. 20 min
Lebanese-style hommus
13sa 15 dk
Tuna sushi rolls
1h 25min