Apparaten en Accessoires
Ajvar (Red capsicum and eggplant dip)
Voorbereiding 10min
Totaal 50min
490 g
Ingrediënten
Ajvar (capsicum and eggplant dip)
-
red capsicums (approx. 420 g), cut into halves and deseeded2
-
eggplant (approx. 350 g), cut into halves lengthways1
-
extra virgin olive oil plus extra to drizzle40 g
-
garlic clove1
-
fresh red chilli deseeded if preferred1
-
pitted Kalamata olives6
-
fresh flat-leaf parsley leaves only4 sprigs
-
sea salt2 pinches
-
ground smoked paprika2 pinches
-
lemon juice20 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 490 g
Natrium
403.9 mg
Eiwitten
9.9 g
Calorieën
2655.9 kJ /
634.8 kcal
Vetten
44 g
Vezels
24.4 g
Verzadigd vet
6.4 g
Koolhydraten
58.3 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Pizza Oven
20 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Basmati rice in Varoma bundt tin
35min
Spaghetti carbonara (TM7)
40min
Floating islands on white chocolate custard
1u. 5min
Spiralized veggie nests with baked eggs & harissa mushrooms (Thermomix® Spiralizer, TM5)
1u.
Keto Blackberry Detox Water
15min
Chunky guacamole
10min
Pink Moon Milk
10min
Kaiserschmarrn (sweet raisin pancake)
25min
Chocolate mousse tart with pistachio paste
4u. 45min
Shakshuka in the Varoma
30min
Dairy-free coconut ice cream
Geen beoordelingen
Crème anglaise
15min