Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ajvar (capsicum and eggplant dip)
- 2 red capsicums (approx. 420 g), cut into halves and deseeded
- 1 eggplant (approx. 350 g), cut into halves lengthways
- 40 g extra virgin olive oil, plus extra to drizzle
- 1 garlic clove
- 1 fresh red chilli, deseeded if preferred
- 6 pitted Kalamata olives
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 pinches sea salt
- 2 pinches ground smoked paprika
- 20 g lemon juice
- Voeding
- per 490 g
- Calorieën
- 2655.9 kJ / 634.8 kcal
- Eiwitten
- 9.9 g
- Koolhydraten
- 58.3 g
- Vetten
- 44 g
- Verzadigd vet
- 6.4 g
- Vezels
- 24.4 g
- Natrium
- 403.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Grated carrot salad (Thermomix® Cutter)
5min
Burnt mandarin bavarois with mandarin syrup
24 godz. 30 min
Rassolnik (pickled cucumber soup)
1h 20min
Polish vegetable salad (Insalata Russa)
1h 20min
Ajvar (capsicum and eggplant dip)
50min
Pear and blue cheese salad with hazelnuts (Thermomix® Cutter)
15min
Butternut Queso (Matthew Kenney)
5h 15 min
Cream cheese spread with radishes
5min
Rustic homemade tofu
24 godz. 30 min
Passionfruit cheesecake (Diabetes)
2h
Apple tart (Thermomix® Cutter)
1h
Gluten free bread rolls
2h 30min