Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ajvar (capsicum and eggplant dip)
- 2 red capsicums (approx. 420 g), cut into halves and deseeded
- 1 eggplant (approx. 350 g), cut into halves lengthways
- 40 g extra virgin olive oil, plus extra to drizzle
- 1 garlic clove
- 1 fresh red chilli, deseeded if preferred
- 6 pitted Kalamata olives
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 pinches sea salt
- 2 pinches ground smoked paprika
- 20 g lemon juice
- Voeding
- per 490 g
- Calorieën
- 2655.9 kJ / 634.8 kcal
- Eiwitten
- 9.9 g
- Koolhydraten
- 58.3 g
- Vetten
- 44 g
- Verzadigd vet
- 6.4 g
- Vezels
- 24.4 g
- Natrium
- 403.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pickled cabbage salad (Thermomix® Cutter, TM6)
10min
Quince, burnt tahini custard with blackberry vinegar snow (Ray Capaldi)
4h 25min
Mushroom and kale risotto
55 Min
Butter Mochi with Pineapple Sherbet (Matthew Kenney)
11u. 40min
Pickled fruit
744h 45min
Spiced poached pears with vanilla cheesecake and gingernut crumb
5h 30min
Freekeh Risotto with Mushrooms
9 Std.
Taramasalata
15min
Whipped egg whites
10min
Traditional hommus
25h 5min
Mediterranean chopped salad with roasted red peppers (Thermomix®️ Cutter)
Geen beoordelingen
Milanese risotto
25min