Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g extra virgin olive oil
- 40 g lemon juice
- 30 g Parmesan cheese, cut into pieces
- 1 garlic clove
- 30 g pine nuts
- 30 g pepitas
- 120 g fresh baby spinach leaves
- 40 g fresh coriander leaves
- 1 pinch sea salt
- Voeding
- per 1 Complete recipe
- Calorieën
- 4574.2 kJ / 1089.1 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 5.4 g
- Vetten
- 105.1 g
- Vezels
- 11.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cauliflower hash browns with smoked salmon and sour cream
30min
Warm zucchini salad with basil lemon dressing (Thermomix® Cutter)
20 min
Fermented beetroot dip
25h
Black tahini and beetroot hommus
1h 10min
Oatcakes with Moroccan hommus
50min
Hasselback beetroot salad with macadamia cream
1h
Black bean brownies (Toddlers and beyond)
25 Std. 20 Min
Parsnip and bean mash
25 min
Basil, avocado and hemp pesto
5 Min
Coriander pesto
5 Min
Spinach and feta muffins
40min
Zucchini banana loaf
1h 45min