Apparaten en Accessoires
Spinach and coriander pesto (Post-natal)
Voorbereiding 10min
Totaal 10min
335 g
Ingrediënten
-
extra virgin olive oil60 g
-
lemon juice40 g
-
pine nuts30 g
-
pepitas30 g
-
Parmesan cheese cut into pieces30 g
-
garlic clove1
-
fresh baby spinach leaves120 g
-
fresh coriander leaves40 g
-
sea salt1 pinch
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 335 g
Natrium
692.4 mg
Eiwitten
25.8 g
Calorieën
4435 kJ /
1060 kcal
Vetten
99 g
Vezels
21.3 g
Verzadigd vet
17 g
Koolhydraten
38.1 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Wholefood child
88 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Beetroot and carrot salad with vincotto dressing
10min
Polenta zucchini slice
2u. 10min
Steamed beetroot with creamy walnut sauce
1u.
Vegan macadamia cheese ball
56u. 55min
Falafel with beetroot hommus
20min
Quinoa salad with mango salsa
1u.
Nut butter & berry chia jam overnight oats
24u. 10min
Jewelled quinoa salad
1u. 35min
Brown rice salad
40min
Rosemary and thyme polenta chips
1u.
Steamed fish with green mash
50min
Colourful quinoa salad
40min