Compatibele versies
Lemon white chocolate cheesecake with cherry coulis and walnut crumb (Andrew Ballard)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Steamed cheesecake
- 120 g white chocolate, broken into pieces
- 100 g milk
- 250 g cream cheese, room temperature
- 250 g mascarpone cheese
- 80 g caster sugar
- 2 eggs
- ½ lemon, juice and zest.
- 1 tsp cornflour
- 1 tsp vanilla essence
- 500 g water
Cherry coulis
- 100 g pitted cherries
- 50 g sugar
- 1 vanilla bean, seeds only
- 15 g lemon juice
- 2 stalks rhubarb, cut into pieces
Walnut crumb
- 50 g butter, cut into pieces
- 60 g Biscoff biscuits
- 50 g walnuts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2865.1 kJ / 684.8 kcal
- Eiwitten
- 11.3 g
- Koolhydraten
- 48.7 g
- Vetten
- 51 g
- Verzadigd vet
- 26.1 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 417.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Charlotte Russe
3h
Orange and Pear Pavlova (TM6)
5h
Plum Clafoutis (TM6)
1sa 15 dk
Viennese whirl mince pies
1 godz. 40 min
Rhubarb crumble
45min
Mini Basque cheesecakes (Dani Valent)
2h 25 min
Braised Red Cabbage with Grated Apples (TM6)
1sa 15 dk
Burnt mandarin bavarois with mandarin syrup
24hod. 30min
Mushroom and chicken vol-au-vents
1 godz. 40 min
Prawn and saffron arancini
25h
Traditional French vanilla canelé
49h 5 min
Chocolate lava pudding
40min