Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Custard
- 400 g milk
- 1 tbsp natural vanilla extract
- 4 egg yolks
- 40 g white sugar
- 1 pinch sea salt
- 50 g cornflour
- 100 g unsalted butter, cut into pieces
Choux pastry
- 70 g water
- 70 g milk
- 80 g unsalted butter, cut into pieces
- 1 pinch sea salt
- 2 tsp white sugar
- 150 g plain flour
- 4 eggs, 1 lightly beaten, to add to mix (if needed) and egg wash
- 2 tbsp flaked almonds
Hazelnut praline paste
- 220 g hazelnuts, without skin, toasted
- 250 g white sugar
- 20 g glucose syrup
- 1070 g water
- ¼ tsp bicarbonate of soda
- 50 g white vinegar
Assembly
- 100 g unsalted butter, softened, cut into pieces
- icing sugar, to dust
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2170.7 kJ / 518.8 kcal
- Eiwitten
- 8.7 g
- Koolhydraten
- 44.4 g
- Vetten
- 35.2 g
- Verzadigd vet
- 14.7 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 97.5 mg
Alternatieve recepten
Mini carrot and almond cakes
1h 25 min
Hazelnut meringue roulade with spun sugar
2h 20 phút
Chilli crunch (Thermomix® cutter, TM6)
25p
Grace's family biscuits
45p
Pizza in Bianco
1h 20 min
Neapolitan pizza
1h 30min
Magnolia Kitchen caramel ganache
4 Std. 40 Min
Crème pâtissière
15 dk
Caramel and macadamia cheesecake (Brett McGregor)
7 Std. 10 Min
Panna cotta
6h 15min
Chinese egg noodles
1 Std.
Brandy snaps
30p