Apparaten en Accessoires
Spicy chips on a stick (Thermomix® Spiralizer)
Voorbereiding 30min
Totaal 10min
4 pieces
Ingrediënten
-
ground cayenne pepper¼ - ¾ tsp
-
cumin seeds¼ - ½ tsp
-
granulated garlic1 ¼ tsp
-
fried shallots1 ¼ tsp
-
black peppercorns¼ tsp
-
sea salt2 tsp
-
sweet paprika1 ¼ tsp
-
smoked paprika1 ¼ tsp
-
raw sugar½ tsp
-
potato oblong, 4-5 cm to fit through feeder tube (see Tip)4
-
vegetable oil to deep fry500 g
-
sauce of choice to serve
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 piece
Natrium
955.9 mg
Eiwitten
4.9 g
Calorieën
1201.6 kJ /
287.2 kcal
Vetten
13 g
Vezels
5.6 g
Verzadigd vet
1.8 g
Koolhydraten
40.6 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Char Kway Teow
25min
Yorkshire puddings
3u. 40min
Spaghetti carbonara (TM7)
40min
Macarons with Pistachio Ganache
Geen beoordelingen
Quick Gochujang (Korean chilli paste)
10min
Balinese Betutu chicken
5u. 35min
Beef Rendang
1u. 35min
Garlic and sage mash
30min
Fresh tomato salsa (Pico de gallo)
15min
Tuna sushi rolls
1u. 25min
Portuguese bread
3u. 30min
No fail mash potato
20min