Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 tbsp olive oil
- 3 tsp black mustard seeds
- 250 g brown onion, cut into quarters
- 2 tsp ginger paste (see Tips)
- 1 tbsp garlic paste (see Tips)
- 2 tsp coriander seeds
- 2 tsp cumin seeds
- 2 dried bay leaves
- ¼ tsp ground turmeric
- 120 g tomato paste
- 2 fresh long red chillies, trimmed and cut into quarters
- 1 tsp salt
- 100 g Greek-style natural yoghurt, plus extra for serving
- 200 g coconut milk
- 2500 g lamb shoulder, bone in
- water, for roasting
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1625.5 kJ / 387 kcal
- Eiwitten
- 45.2 g
- Koolhydraten
- 4.2 g
- Vetten
- 22.2 g
- Verzadigd vet
- 9.2 g
- Vezels
- 2.1 g
- Natrium
- 430.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lala's creamy lemon butter chicken
1 Std. 10 Min
Indian kofta curry with broccoli rice
50min
Lamb korma
4 Std.
Surf and turf with pink peppercorn sauce (TM6)
45 Min
Murgh makhani (Butter chicken - TM6)
1 Std. 15 Min
Tandoori chicken
45 Min
Skinnymixers' Moroccan chicken with preserved lemon and olives
30 Min
Lamb tikka with spicy eggplant
Geen beoordelingen
Tetsuya Wakuda's Marinated lobster tail with bread salad and avocado soup (TM6)
30 Min
Moroccan Lamb with Preserved Lemon Couscous
4 Std.
Moroccan lamb meatballs with batbout flatbreads
1 Std. 50 Min
Buffalo chicken wings
45 Min