Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 tbsp olive oil
- 3 tsp black mustard seeds
- 250 g brown onion, cut into quarters
- 2 tsp ginger paste (see Tips)
- 1 tbsp garlic paste (see Tips)
- 2 tsp coriander seeds
- 2 tsp cumin seeds
- 2 dried bay leaves
- ¼ tsp ground turmeric
- 120 g tomato paste
- 2 fresh long red chillies, trimmed and cut into quarters
- 1 tsp salt
- 100 g Greek-style natural yoghurt, plus extra for serving
- 200 g coconut milk
- 2500 g lamb shoulder, bone in
- water, for roasting
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1625.5 kJ / 387 kcal
- Eiwitten
- 45.2 g
- Koolhydraten
- 4.2 g
- Vetten
- 22.2 g
- Verzadigd vet
- 9.2 g
- Vezels
- 2.1 g
- Natrium
- 430.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Braised Lamb Shanks
3 Std. 35 Min
Prawn arrabiata with zucchini noodles
40 Min
Murgh makhani (Butter chicken - TM6)
1h 15 min
Sunday lamb roast
1 godz. 55 min
Sweet and Spicy Beef Short Ribs with Polenta
4h 25min
Tandoori chicken
45 min
Steamed white fish with tomato and Indian spices
40 Min
Butterflied chilli lemon chicken and rice
1h 45min
Roast pork with sage and cranberry stuffing (MEATER+®)
3 Std. 35 Min
Flank steak with horseradish cream sauce (MEATER+®)
4h 20min
Prawn skagen (Scandinavian prawn toast)
25 Min
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45 min