Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
White chocolate mousse
- 20 g salted butter
- 70 g biscuits of choice
- 40 g brown sugar
- 200 g pouring (whipping) cream
- 100 g good-quality white chocolate, broken into pieces
- 250 g cream cheese, softened
- 1 tsp vanilla bean paste
Sous-vide strawberries
- 400 g strawberries, trimmed and cut into halves
- 2 tbsp orange juice
- 1 tbsp pure maple syrup
- 8 fresh basil leaves (optional)
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1982.4 kJ / 473.8 kcal
- Eiwitten
- 5.6 g
- Koolhydraten
- 32.7 g
- Vetten
- 36.8 g
- Verzadigd vet
- 21.2 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 272.1 mg
Alternatieve recepten
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1 godz. 5 min
Poached eggs with blade cover
30 min
Sous vide pears with cinnamon sauce (TM6)
2h
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2 Std. 20 Min
Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)
2 godz. 5 min
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2 Std. 20 Min
Honeycomb
1 godz. 30 min
Caramelised red onion chutney
24h
Lemon curd easter biscuits
1 godz. 30 min
Hollandaise sauce (TM6 - Serves 2-4)
15 min
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2 Std. 20 Min
Rare beef steak with herb garlic butter
2 Std. 15 Min