Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
White chocolate mousse
- 20 g salted butter
- 70 g biscuits of choice
- 40 g brown sugar
- 200 g pouring (whipping) cream
- 100 g good-quality white chocolate, broken into pieces
- 250 g cream cheese, softened
- 1 tsp vanilla bean paste
Sous-vide strawberries
- 400 g strawberries, trimmed and cut into halves
- 2 tbsp orange juice
- 1 tbsp pure maple syrup
- 8 fresh basil leaves (optional)
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1982.4 kJ / 473.8 kcal
- Eiwitten
- 5.6 g
- Koolhydraten
- 32.7 g
- Vetten
- 36.8 g
- Verzadigd vet
- 21.2 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 272.1 mg
Alternatieve recepten
Peanut butter parfait, chocolate bark and raspberries
8u. 30min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1 Std. 5 Min
Sous vide pears with cinnamon sauce (TM6)
2 Std.
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2h 20min
Honeycomb
1 godz. 30 min
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25 Std. 20 Min
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2h 20min
Bianca Mazur's Frozen Turkish delight martini
12 godz. 5 min
Red capsicum and paprika hollandaise sauce
15min
Yoghurt with red berry coulis
13h 20min
Peanut butter and chocolate custard (TM6)
15min
Rare beef steak with herb garlic butter
2h 15min