Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
White chocolate mousse
- 20 g salted butter
- 70 g biscuits of choice
- 40 g brown sugar
- 200 g pouring (whipping) cream
- 100 g good-quality white chocolate, broken into pieces
- 250 g cream cheese, softened
- 1 tsp vanilla bean paste
Sous-vide strawberries
- 400 g strawberries, trimmed and cut into halves
- 2 tbsp orange juice
- 1 tbsp pure maple syrup
- 8 fresh basil leaves (optional)
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1982.4 kJ / 473.8 kcal
- Eiwitten
- 5.6 g
- Koolhydraten
- 32.7 g
- Vetten
- 36.8 g
- Verzadigd vet
- 21.2 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 272.1 mg
Alternatieve recepten
Sticky toffee puddings
1 Std.
Sous vide strawberries with white chocolate mousse (TM5)
2 godz.
Malted crème brûlée with salted caramel ice cream
28h 30min
Chocolate and strawberry domes
51 Std.
Sous-vide Strawberries with White Chocolate Cheese Mousse
2 godz.
Rare beef steak with herb garlic butter
2h 15min
Red capsicum and paprika hollandaise sauce
15 dk
Yoghurt with red berry coulis
13sa 20 dk
Chicken velouté meal (TM6)
45 Min
Peanut butter and chocolate custard (TM6)
15 dk
Lemon curd (TM6)
15 dk
Hollandaise sauce (TM6 - Serves 2-4)
15 dk