Compatibele versies
Steamed banana puddings with honey ginger crème anglaise
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Banana puddings
- 125 g unsalted butter, cut into pieces
- 125 g dark brown sugar
- 3 eggs
- 70 g milk
- 200 g bananas, broken into pieces (2 cm), plus 1 extra banana, cut into slices
- 200 g self-raising flour
- 500 g water
Honey and ginger crème anglaise
- 55 g white sugar
- 3 tsp ground ginger
- 500 g thickened cream
- 80 g honey
- 100 g egg yolks (approx. 6 eggs)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1643.4 kJ / 391.3 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 35.8 g
- Vetten
- 25.5 g
- Verzadigd vet
- 15.2 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 146.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken velouté meal (TM6)
45p
Brazilian cheese puffs
20p
Harlequin custard (TM6)
15 dk
Runny custard
15 dk
Churros crumb
30p
Honeycomb
1h 30min
Brazilian cheese puffs
20p
Harlequin custard
10 dk
Custard (TM6)
15 dk
Wonton soup (pork)
45p
Pot-set plain yoghurt
12 Std.
Custard (TM6 - 6-8 portions)
15 dk