Apparaten en Accessoires
Pot-set plain yoghurt
Voorbereiding 10min
Totaal 12u.
8 portions
Ingrediënten
-
natural yoghurt120 g
-
full cream milk800 g
-
white sugar (optional - see Tips)40 g
-
water250 g
-
lemon juice or 1 tsp ascorbic acid (vitamin C - see Tips)30 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
45.9 mg
Eiwitten
4 g
Calorieën
400.3 kJ /
95.6 kcal
Vetten
4.1 g
Vezels
0.1 g
Verzadigd vet
2.6 g
Koolhydraten
10.4 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
The Basic Cookbook
120 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Poached eggs with blade cover
30min
Vegetable stock paste
30min
Chicken stock paste
45min
Natural yoghurt (mixing bowl method)
11u.
Creamy vanilla yoghurt
13u.
Honeycomb
1u. 30min
Custard (TM6 - 6-8 portions)
15min
Yoghurt with red berry coulis
13u. 20min
Homemade Custard
15min
Basic bread rolls
45min
Natural yoghurt (Varoma method)
13u.
Easy everyday white bread
5u. 35min