![Pot-set plain yoghurt Pot-set plain yoghurt](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/41B87E96-C22A-4243-AC83-80B882FA5D36/Derivates/4B132EAD-2B6C-440D-8298-AA230A5E9661.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g natural yoghurt
- 800 g full cream milk
- 40 g white sugar (optional - see Tips)
- 250 g water
- 30 g lemon juice or 1 tsp ascorbic acid (vitamin C - see Tips)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 400.3 kJ / 95.6 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 10.4 g
- Vetten
- 4.1 g
- Verzadigd vet
- 2.6 g
- Vezels
- 0.1 g
- Natrium
- 45.9 mg
Alternatieve recepten
Plain yoghurt
11 Std. 10 Min
Browned onions (200 g)
20 Min
Honeycomb
1 Std. 30 Min
Yoghurt with red berry coulis
13h 20min
Custard (TM6 - 6-8 portions)
15 Min
Runny custard
15 Min
Greek-style yoghurt with honey walnuts
13 Std. 5 Min
Chicken velouté meal (TM6)
45 Min
Custard (TM6)
15 Min
Creamy vanilla yoghurt
13 Std.
Natural yoghurt (mixing bowl method)
11h
Natural yoghurt (Varoma method)
13 Std.