Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g natural yoghurt
- 800 g full cream milk
- 40 g white sugar (optional - see Tips)
- 250 g water
- 30 g lemon juice or 1 tsp ascorbic acid (vitamin C - see Tips)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 400.3 kJ / 95.6 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 10.4 g
- Vetten
- 4.1 g
- Verzadigd vet
- 2.6 g
- Vezels
- 0.1 g
- Natrium
- 45.9 mg
Alternatieve recepten
Natural yoghurt (Varoma method)
13 Std.
Greek-style yoghurt with honey walnuts
13 Std. 5 Min
Peanut brittle
1h 30min
Berry curd
15min
Strawberry jam
55min
Honeycomb
1h 30min
Sweet cucumber pickle (Thermomix® Cutter, TM6)
48 Std. 20 Min
Natural yoghurt (mixing bowl method)
11 godz.
Yoghurt with red berry coulis
13 Std. 20 Min
Creamy vanilla yoghurt
13 Std.
Natural (plain) yoghurt
11 Std. 10 Min
Custard (TM6)
15min