Apparaten en Accessoires
Pot-set plain yoghurt
Voorbereiding 10min
Totaal 12u.
8 portions
Ingrediënten
-
natural yoghurt120 g
-
full cream milk800 g
-
white sugar (optional - see Tips)40 g
-
water250 g
-
lemon juice or 1 tsp ascorbic acid (vitamin C - see Tips)30 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
45.9 mg
Eiwitten
4 g
Calorieën
400.3 kJ /
95.6 kcal
Vetten
4.1 g
Vezels
0.1 g
Verzadigd vet
2.6 g
Koolhydraten
10.4 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
The Basic Cookbook
120 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Natural (plain) yoghurt
11u. 10min
Natural yoghurt (mixing bowl method)
11u.
Browned onions (200 g)
20min
Creamy vanilla yoghurt
13u.
Custard
10min
Peanut brittle
1u. 30min
Brandy custard (TM6)
15min
Runny custard (TM6 - 6-8 portions)
15min
Homemade Custard
15min
Custard (TM6 - 6-8 portions)
15min
Yoghurt with red berry coulis
13u. 20min
Natural yoghurt (Varoma method)
13u.