Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g salted butter, softened, plus extra to grease
- 350 g self-raising flour, plus extra to dust
- 150 g cheddar cheese, cut into pieces (3 cm)
- 100 g rindless bacon rashers, cut into pieces (3 cm - see Tip)
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- ½ tsp sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 200 g milk
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1035.5 kJ / 246.5 kcal
- Eiwitten
- 9.6 g
- Koolhydraten
- 27.1 g
- Vetten
- 10.7 g
- Verzadigd vet
- 6.3 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 771.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Basic bread rolls
45 min
Mini cheese scones with savoury butter
30 min
Brunch bread
1 godz. 15 min
Pizza bianca
40 min
Soft cinnamon doughnuts
50 min
Torta di rose salato (savoury "roses")
3u.
Pull-apart sunshine bread
40 min
Ham and cheese cruffins
3u.
Buttermilk scones
35 min
Tear and share cinnamon scrolls with honey butter
50 min
Three cheese spinach scrolls
2 godz. 15 min
Basic muffin mix
30 min