Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 garlic clove
- 30 g olive oil
- 200 g brown onions, cut into wedges (approx. 4 cm)
- 500 g water
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 220 g leek, white part only, cut into pieces
- 370 g nadine potatoes, cut into pieces
- 8 chicken tenderloins (approx. 400 g)
- 1 sprig fresh tarragon, leaves only
- 1 pinch salt, to season
- 1 pinch ground black pepper, to season
- 180 g zucchini, peeled into tagliatelle (see Tips)
- 340 g carrots, peeled into tagliatelle (see Tips)
- 1 ½ tbsp crème fraîche
- 2 tsp Dijon mustard
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2283.2 kJ / 545.7 kcal
- Eiwitten
- 21.6 g
- Koolhydraten
- 56.1 g
- Vetten
- 26.9 g
- Verzadigd vet
- 5.3 g
- Vezels
- 8.1 g
- Natrium
- 668.5 mg
Alternatieve recepten
Custard (TM6 - 6-8 portions)
15min
Beef and mushroom stroganoff
40min
Brazilian cheese puffs
20min
Vegetable stock paste
30min
Steamed banana puddings with honey ginger crème anglaise
35min
Pizza bianca
40min
Honeycomb
1h 30min
Brazilian cheese puffs
20min
Quick fruit sorbet (TM6)
10min
Creamy vanilla yoghurt
13h
Custard (TM6)
15min
Fruity dream (TM6)
10min