Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g white sugar
- 1 tsp natural vanilla extract
- 1 ½ tsp ground cinnamon
- 50 g water
- 4 Buerre Bosc pears (firm), peeled, cored and cut into halves (see Tips)
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- flaked almonds, toasted, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1078.4 kJ / 256.8 kcal
- Eiwitten
- 1.9 g
- Koolhydraten
- 49.5 g
- Vetten
- 2.7 g
- Verzadigd vet
- 0.2 g
- Vezels
- 6.3 g
- Natrium
- 4.3 mg
Alternatieve recepten
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2 Std. 20 Min
Sauerkraut
12 Std. 15 Min
Sous-vide Beef Cheeks, Mashed Potatoes and Spinach
12h 45min
Sous vide pears with cinnamon sauce (TM5)
2h
Sous-vide strawberries with white chocolate mousse
2h
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2 Std. 20 Min
Duck confit with lentil & orange salad
15h 40min
Share plate with hummus, spiced cauliflower and shredded lamb (Diabetes)
9 godz. 40 min
Sous-Vide Drunken Chicken
2h
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1 Std. 5 Min
Red capsicum and paprika hollandaise sauce
15 Min
Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)
2h 5min