Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g white sugar
- 1 tsp natural vanilla extract
- 1 ½ tsp ground cinnamon
- 50 g water
- 4 Buerre Bosc pears (firm), peeled, cored and cut into halves (see Tips)
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- flaked almonds, toasted, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1078.4 kJ / 256.8 kcal
- Eiwitten
- 1.9 g
- Koolhydraten
- 49.5 g
- Vetten
- 2.7 g
- Verzadigd vet
- 0.2 g
- Vezels
- 6.3 g
- Natrium
- 4.3 mg
Alternatieve recepten
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1h 5min
Gail Kordic's Caramel oranges with sabayon (TM6)
50 Min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2h 20min
Browned onions (200 g)
20 Min
Steamed banana puddings with honey ginger crème anglaise
35 Min
Caramelised onions (400-500 g)
25 Min
Sous-vide strawberries with white chocolate mousse
2h
Sous-Vide Salmon
1 Std.
Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)
2 godz. 5 min
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
1 Std. 30 Min
Yoghurt with red berry coulis
13h 20min
Chicken velouté meal (TM6)
45min