Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Artichoke filling
- 20 g fresh tarragon leaves (see Tips)
- 80 g artichoke hearts in oil, drained
- 100 g ricotta
- 20 g lemon juice
- ½ tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
Chicken ballotine and red capsicum sauce
- 4 skinless chicken breast fillets (approx. 180 g each)
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- 2 red capsicums, deseeded and cut into halves
- 4 garlic cloves, unpeeled
- 40 g olive oil
- ¼ tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1476 kJ / 351.4 kcal
- Eiwitten
- 60.9 g
- Koolhydraten
- 7.1 g
- Vetten
- 7.8 g
- Verzadigd vet
- 3.3 g
- Vezels
- 4.3 g
- Natrium
- 652.3 mg
Alternatieve recepten
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1h 5min
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2h 20min
Sous vide pears with cinnamon sauce (TM6)
2h
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2h 20min
Glazed carrots with honey
1h 10min
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2h 20min
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2h 20min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM6)
1h 15min
Sous-vide Chicken Ballotine with Red Pepper Sauce
2 Std. 10 Min
Sous-vide asparagus with poached eggs
1h 5min
Sous-Vide Drunken Chicken
2h
Salmon with fennel and apple salad
1h 20 min