Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g asparagus spears, peeled and trimmed (max. 12 cm length - see Tips)
- 2 tsp olive oil
- 2 garlic cloves, crushed
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- 4 whole eggs
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 468.5 kJ / 111.6 kcal
- Eiwitten
- 9.3 g
- Koolhydraten
- 1.4 g
- Vetten
- 7.4 g
- Verzadigd vet
- 1.7 g
- Vezels
- 1.9 g
- Natrium
- 125.7 mg
Alternatieve recepten
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1h 5min
Yu Sheng Prosperity salad (Thermomix® Cutter, TM6)
30min
Sous vide chicken liver pâté (TM6)
2u. 20min
Barbecue onions (500 g)
45min
Glazed carrots with honey
1 Std. 10 Min
Sous-Vide Salmon
1h
Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)
2u. 5min
Goats cheese and caramelised onion mille feuille
1h 50 min.
Sous-vide asparagus with poached eggs
1h 5min
Sous-Vide Drunken Chicken
2h
Chilli mussels with thyme and tomatoes
40min
Poached eggs with blade cover
30min