Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g asparagus spears, peeled and trimmed (max. 12 cm length - see Tips)
- 2 tsp olive oil
- 2 garlic cloves, crushed
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- 4 whole eggs
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 468.5 kJ / 111.6 kcal
- Eiwitten
- 9.3 g
- Koolhydraten
- 1.4 g
- Vetten
- 7.4 g
- Verzadigd vet
- 1.7 g
- Vezels
- 1.9 g
- Natrium
- 125.7 mg
Alternatieve recepten
Vegan Tangzhong Bread
3 Std. 5 Min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM5)
1h 15 min.
Sous vide salmon with avocado cream (TM5)
1h 5min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2h 20min
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2h 20min
Mushroom cappuccino
25min
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2h 20min
Malted crème brûlée with salted caramel ice cream
28h 30 min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1h 5min
Sous-vide asparagus with poached eggs
1h 5min
Rare beef steak with herb garlic butter
2 godz. 15 min
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2h 20min