Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g asparagus spears, peeled and trimmed (max. 12 cm length - see Tips)
- 2 tsp olive oil
- 2 garlic cloves, crushed
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- 4 whole eggs
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 468.5 kJ / 111.6 kcal
- Eiwitten
- 9.3 g
- Koolhydraten
- 1.4 g
- Vetten
- 7.4 g
- Verzadigd vet
- 1.7 g
- Vezels
- 1.9 g
- Natrium
- 125.7 mg
Alternatieve recepten
Sous-vide asparagus with poached eggs
1 Std. 5 Min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1 Std. 5 Min
Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)
2h 5min
Mushroom and white wine cream sauce
30 Min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1h 45 min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35 min
Bavarian meat loaf (Leberkäse)
4h 30min
Double-baked cheese soufflés with asparagus sauce
2h
Mixed meat rillettes
4h 10min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35 min
Marinated lobster tail with bread salad and avocado soup (Tetsuya Wakuda)
30 Min
Watermelon granita
6h 15min