Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g Gruyère cheese, cut into pieces (3 cm) (optional)
- 3 spring onions/shallots (approx. 70 g), trimmed and cut into pieces (3-4 cm)
- 1 garlic clove
- 1 tsp soy sauce
- ½ tsp sesame oil
- 1 tsp sesame seeds
- 80 g fresh green peas (see Tips)
- 6 stalks asparagus, trimmed and cut into halves
- 6 eggs
- 1 - 2 pinches sea salt, to season
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to season
- 1 - 2 tsp grapeseed oil
- 1 - 2 sprigs fresh coriander, leaves only, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1701 kJ / 405 kcal
- Eiwitten
- 31.7 g
- Koolhydraten
- 5.9 g
- Vetten
- 27.8 g
- Verzadigd vet
- 8.7 g
- Vezels
- 4.2 g
- Natrium
- 726.4 mg
Alternatieve recepten
Rice salad
1 godz.
Cucumber soup
25min
Steamed salmon with broccoli pesto
25min
Ratatouille
40 min
Sardines with tomato couscous
55 Min
Yoghurt soup with chickpeas and garlic chilli oil
50 min
Fish and mixed vegetable parcels
1 godz. 15 min
Mushroom-stuffed mushrooms
50 min
Roasted vegetables with horseradish cream
40 min
Eggplant with burghul
55 Min
Steamed carrot and zucchini tagliatelle
35 min
Steamed asparagus with caper crumbs
30min