Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g Gruyère cheese, cut into pieces (3 cm) (optional)
- 3 spring onions/shallots (approx. 70 g), trimmed and cut into pieces (3-4 cm)
- 1 garlic clove
- 1 tsp soy sauce
- ½ tsp sesame oil
- 1 tsp sesame seeds
- 80 g fresh green peas (see Tips)
- 6 stalks asparagus, trimmed and cut into halves
- 6 eggs
- 1 - 2 pinches sea salt, to season
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to season
- 1 - 2 tsp grapeseed oil
- 1 - 2 sprigs fresh coriander, leaves only, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1701 kJ / 405 kcal
- Eiwitten
- 31.7 g
- Koolhydraten
- 5.9 g
- Vetten
- 27.8 g
- Verzadigd vet
- 8.7 g
- Vezels
- 4.2 g
- Natrium
- 726.4 mg
Alternatieve recepten
Mushrooms with pistachio butter
35 Min
Country-style chicken liver fritters
35 Min
Fish balls with yoghurt sauce
1 Std. 50 Min
Brussels sprouts and buckwheat winter salad
45 Min
Polish croquettes with mushrooms and sauerkraut
1 Std. 20 Min
Grain salad lettuce cups (Dani Valent)
1 godz. 55 min
Autumn vegetable gratin
50 Min
Stuffed Portobello mushrooms with caramelised Brussels sprouts
1u.
Ratatouille
40 Min
Spiced fennel and silverbeet with fried eggs
35 Min
Omelette
30 Min
Warm cabbage dish
15 Min