Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 - 7 sprigs fresh parsley, leaves only
- 500 g water
- 500 g sweet potato (white or purple), peeled and cut into pieces
- 100 g leek, trimmed and cut into pieces
- 300 g broccoli, cut into florets
- 720 g firm white fish fillets (pin-boned - see Tips)
- 40 g butter
- sea salt, to taste (optional - see Tips)
- ground black pepper, to taste (optional)
- extra virgin olive oil, to serve
- micro herbs, to serve
- lemon, cut into cheeks, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1673 kJ / 398.3 kcal
- Eiwitten
- 41.6 g
- Koolhydraten
- 25.4 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 6.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crispy-skinned snapper with macadamia cream and spring vegetables
1 godz.
Poached eggs with hollandaise
40 min
Steamed Chinese greens
30min
Salmon fillets with buckwheat and asparagus
40 min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30min
Salmon, asparagus and potato salad
40 min
Prawn stir-fry
25min
Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
35 min
Simple steamed salmon
30min
Steamed greens with lemon feta
20min
Steamed salmon with broccoli pesto
25min
Silky sweet potato mash
25min