Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sauce
- 1 fresh long red chilli, trimmed, deseeded if preferred and cut into halves
- 20 g fresh ginger, peeled and cut into pieces
- 3 garlic cloves
- 30 g tamari (see Tips)
- 1 tsp lime juice
- 1 tsp raw sugar
Fish parcels
- 200 g jasmine rice
- 900 g water
- 1 bunch bok choy (approx. 250 g), stalks trimmed
- 600 g firm white fish fillets, cut into approx. 100 g portions
- 100 g carrots, cut into julienne (see Tips)
- sesame seeds, for sprinkling
- spring onions/shallots, cut into thin slices, for garnishing
- fresh long red chilli, cut into thin slices, for garnishing
- lime, cut into cheeks, to serve
- Voeding
- per 6 portions
- Calorieën
- 8309.8 kJ / 1978.5 kcal
- Eiwitten
- 155.4 g
- Koolhydraten
- 173.3 g
- Vetten
- 68.1 g
- Verzadigd vet
- 11.7 g
- Vezels
- 24.3 g
- Natrium
- 2325.9 mg
Alternatieve recepten
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30min
Curry laksa
45min
Miso fish with Asian greens
24 godz. 45 min
Pork san choy bau
25min
Thai noodle and seafood salad
50min
Pad Thai noodles with prawns
30min
Lamb tikka with spicy eggplant
40min
Mussels in turmeric and ginger broth
20min
Chilli lime prawns with soba noodles
25min
Balti coconut fish curry
50min
Coconut fish curry
1 Std. 10 Min
Steamed red curry fish (Matt Sinclair)
30min