Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sauce
- 1 fresh long red chilli, trimmed, deseeded if preferred and cut into halves
- 20 g fresh ginger, peeled and cut into pieces
- 3 garlic cloves
- 30 g tamari (see Tips)
- 1 tsp lime juice
- 1 tsp raw sugar
Fish parcels
- 200 g jasmine rice
- 900 g water
- 1 bunch bok choy (approx. 250 g), stalks trimmed
- 600 g firm white fish fillets, cut into approx. 100 g portions
- 100 g carrots, cut into julienne (see Tips)
- sesame seeds, for sprinkling
- spring onions/shallots, cut into thin slices, for garnishing
- fresh long red chilli, cut into thin slices, for garnishing
- lime, cut into cheeks, to serve
- Voeding
- per 6 portions
- Calorieën
- 8309.8 kJ / 1978.5 kcal
- Eiwitten
- 155.4 g
- Koolhydraten
- 173.3 g
- Vetten
- 68.1 g
- Verzadigd vet
- 11.7 g
- Vezels
- 24.3 g
- Natrium
- 2325.9 mg
Alternatieve recepten
Prawn and chicken laksa
40 dk
Pad kra pow
45 Min
Curry laksa
45 Min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 Min
Coconut turmeric fish curry
40 dk
Nasi goreng
40 dk
Thai beef salad
1 Std. 15 Min
Chilli crab pasta
35 dk
Thai chicken balls with sweet chilli dipping sauce
1sa
Chilli lime prawns with soba noodles
25 Min
Larb (spicy minced chicken salad)
40 dk
Steamed red curry fish (Matt Sinclair)
30 Min