
Apparaten en Accessoires
Fish with ginger lime sauce
Voorbereiding 20min
Totaal 35min
4 portions
Ingrediënten
-
dried egg noodles200 - 250 g
-
boiling water for soaking
-
sesame oil15 g
-
piece fresh ginger peeled3 cm
-
spring onions/shallots trimmed and cut into halves3
-
tamari sauce50 g
-
fish sauce10 g
-
honey60 g
-
lime cut into wedges, to serve1
-
oil (approx. 200 g), for frying
-
cornflour2 tbsp
-
plain flour2 tbsp
-
salt1 tsp
-
Sichuan pepper (see Tips)¼ tsp
-
boneless white fish fillets cut into pieces (6 cm - see Tips)4
-
pea shoots trimmed, to serve
-
fresh coriander leaves, to serve
-
fresh Thai basil leaves, to serve (optional)
Voeding per 1 portion
Calorieën
927.1 kcal /
3893.8 kJ
Eiwitten
35.8 g
Vetten
57.1 g
Koolhydraten
67.6 g
Vezels
4 g
Verzadigd vet
9.4 g
Natrium
1541.9 mg
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Meals in a Flash
91 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland