Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Barbecue butter
- 1 garlic clove
- ½ tsp fresh rosemary leaves
- 20 g eschalot
- 20 g sun-dried tomatoes in oil, drained
- 1 pinch salt, to season
- 1 pinch ground black pepper, to season
- 50 g unsalted butter, softened and cut into pieces
- ½ tsp liquid smoke seasoning (see Tips)
Pork fillet wrapped in prosciutto
- 1850 g water, plus extra to submerge bag
- 30 g freshly squeezed lemon juice or 1 tsp ascorbic acid (see Tips)
- 100 g prosciutto
- 250 - 300 g pork fillet
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 70 g basil pesto (see Tips)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2962.6 kJ / 705.4 kcal
- Eiwitten
- 54.5 g
- Koolhydraten
- 6.6 g
- Vetten
- 50.9 g
- Verzadigd vet
- 20.5 g
- Vezels
- 4.1 g
- Natrium
- 2348.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Beef cheeks with vanilla carrot purée and thyme glazed carrots
7 Std. 25 Min
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2h 20min
Sous vide pears with cinnamon sauce (TM6)
2h
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2h 20min
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2h 20min
Twice-cooked pork belly with lentils
5h 30min
Rosemary and bacon stuffed onions
1h 50 min
Teriyaki chicken thighs
2h 10min
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2h 20min
Pork belly with noodles and chilli miso sauce (TM6)
4h 20min
Salmon with fennel and apple salad
1h 20 min
Rare beef steak with herb garlic butter
2h 15min