Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 tsp Dijon mustard
- ½ tsp salt, plus extra to season
- 10 g olive oil, plus an extra 2 teaspoons
- 2 sprig fresh dill, leaves only
- 20 g freshly squeezed lemon juice, plus an extra 30 g or 1 tsp ascorbic acid to Sous vide (see Tips)
- 2 skinless salmon fillets (approx. 150 g each), 3 cm thickness (see Tips)
- ground black pepper, to season
- ½ lemon, zest only, no white pith
- 1850 g water, plus extra to submerge bags
- 20 g salted butter
- 100 g fennel, cut into halves, then cut into thin slices
- 40 g red onion, cut into halves, then cut into thin slices
- ½ apple, cut into quarters, then cut into thin slices
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2223.5 kJ / 529.4 kcal
- Eiwitten
- 35 g
- Koolhydraten
- 8.9 g
- Vetten
- 38.8 g
- Verzadigd vet
- 12.6 g
- Vezels
- 3.4 g
- Natrium
- 1315.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lamb and fennel ragu
4 Std. 35 Min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 min
Chinese five spice beef cheeks
4h 25min
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35 min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2 godz. 20 min
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2 godz. 20 min
Black rice bowl with chicken and mushroom (gut health)
40 min
Teriyaki chicken thighs
2h 10 min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM6)
1 godz. 15 min
Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)
2h 5min
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40 min
Miso fish with Asian greens
24 Std. 45 Min