Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 tsp Dijon mustard
- ½ tsp salt, plus extra to season
- 10 g olive oil, plus an extra 2 teaspoons
- 2 sprig fresh dill, leaves only
- 20 g freshly squeezed lemon juice, plus an extra 30 g or 1 tsp ascorbic acid to Sous vide (see Tips)
- 2 skinless salmon fillets (approx. 150 g each), 3 cm thickness (see Tips)
- ground black pepper, to season
- ½ lemon, zest only, no white pith
- 1850 g water, plus extra to submerge bags
- 20 g salted butter
- 100 g fennel, cut into halves, then cut into thin slices
- 40 g red onion, cut into halves, then cut into thin slices
- ½ apple, cut into quarters, then cut into thin slices
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2223.5 kJ / 529.4 kcal
- Eiwitten
- 35 g
- Koolhydraten
- 8.9 g
- Vetten
- 38.8 g
- Verzadigd vet
- 12.6 g
- Vezels
- 3.4 g
- Natrium
- 1315.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Seared steak and rocket salad
20min
Salmon niçoise salad
35min
Warm wasabi potato salad
30 min
Figs with spiced custard and nougat cream (TM6)
40min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM6)
1h 15 min.
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2h 20min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1h 5min
Cauliflower risotto with brown butter prawns
45 min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 min
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35min
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40min
Teriyaki chicken thighs
2 Std. 10 Min