Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 tsp Dijon mustard
- ½ tsp salt, plus extra to season
- 10 g olive oil, plus an extra 2 teaspoons
- 2 sprig fresh dill, leaves only
- 20 g freshly squeezed lemon juice, plus an extra 30 g or 1 tsp ascorbic acid to Sous vide (see Tips)
- 2 skinless salmon fillets (approx. 150 g each), 3 cm thickness (see Tips)
- ground black pepper, to season
- ½ lemon, zest only, no white pith
- 1850 g water, plus extra to submerge bags
- 20 g salted butter
- 100 g fennel, cut into halves, then cut into thin slices
- 40 g red onion, cut into halves, then cut into thin slices
- ½ apple, cut into quarters, then cut into thin slices
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2223.5 kJ / 529.4 kcal
- Eiwitten
- 35 g
- Koolhydraten
- 8.9 g
- Vetten
- 38.8 g
- Verzadigd vet
- 12.6 g
- Vezels
- 3.4 g
- Natrium
- 1315.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1h 5min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM5)
1 godz. 15 min
Sous vide salmon with avocado cream (TM5)
1h 5min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM6)
1 godz. 15 min
Tomatoes with wasabi dressing
10min
Beef cheeks with vanilla carrot purée and thyme glazed carrots
7u. 25min
Slow roasted lamb shoulder and fennel with agrodolce dressing
5 Std. 15 Min
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35 min
Steamed fish with green mash
50 min
Steamed salmon with broccoli pesto
25 min
Rare beef steak with herb garlic butter
2 godz. 15 min