Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 lamb rack, trimmed (see Tip)
- ¼ tsp salt, plus extra for seasoning
- 2 pinches ground black pepper, plus extra for seasoning
- 40 g olive oil, plus 1 tablespoon for frying
- 120 g red wine
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 10 g pickled capers, drained
- 2 garlic cloves
- 1 sprig fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 sprig fresh mint, leaves only
- 1 sprig fresh basil, leaves only
- 500 g water, plus extra for cooking
- 450 g frozen peas
- 60 g fresh baby spinach leaves
- 1 lemon, zest only, no white pith
- 120 g pouring (whipping) cream
- 2 pinches ground nutmeg
- 1 tsp unsalted butter
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2362 kJ / 562.5 kcal
- Eiwitten
- 35.8 g
- Koolhydraten
- 11.1 g
- Vetten
- 40.5 g
- Verzadigd vet
- 16 g
- Vezels
- 8.5 g
- Natrium
- 641.8 mg
Alternatieve recepten
Crumbed cutlets with cauliflower purée (Post-natal)
40min
Warm wasabi potato salad
30min
Citrus seafood salad
1j
Roast pork with sage and cranberry stuffing (MEATER+®)
3 godz. 35 min
Double-baked cheese soufflés with asparagus sauce
2 Std.
Lamb cutlets with pumpkin and pistachio salad
40min
Prawn salad with horseradish cream
1j
Salmon and fennel risotto
30min
Lemon caper butter
10 min
Tetsuya Wakuda's Marinated lobster tail with bread salad and avocado soup (TM6)
30min
Scallops with pea purée
25 menit
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35min