Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 lamb rack, trimmed (see Tip)
- ¼ tsp salt, plus extra for seasoning
- 2 pinches ground black pepper, plus extra for seasoning
- 40 g olive oil, plus 1 tablespoon for frying
- 120 g red wine
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 10 g pickled capers, drained
- 2 garlic cloves
- 1 sprig fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 sprig fresh mint, leaves only
- 1 sprig fresh basil, leaves only
- 500 g water, plus extra for cooking
- 450 g frozen peas
- 60 g fresh baby spinach leaves
- 1 lemon, zest only, no white pith
- 120 g pouring (whipping) cream
- 2 pinches ground nutmeg
- 1 tsp unsalted butter
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2362 kJ / 562.5 kcal
- Eiwitten
- 35.8 g
- Koolhydraten
- 11.1 g
- Vetten
- 40.5 g
- Verzadigd vet
- 16 g
- Vezels
- 8.5 g
- Natrium
- 641.8 mg
Alternatieve recepten
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1 Std. 10 Min
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
35 min
Beef Wellington
2 godz. 15 min
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1 Std. 10 Min
Beef cheeks with vanilla carrot purée and thyme glazed carrots
7h 25min
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45 Min
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
1h 15 min
Grilled cabbage with blue cheese dressing and bacon
20min
Scallops with pea purée
25min
Salmon with fennel and apple salad
1h 20min
Lamb cutlets with pumpkin and pistachio salad
40 Min
Cider-brined pork chops with apple dressing
2h 20 min