Apparaten en Accessoires
Whole banana ice cream with bread praline and corn spun toffee (Kane Pollard)
Voorbereiding 20min
Totaal 11u. 20min
4 portions
Ingrediënten
Banana ice cream
-
ripe bananas (approx. 280 g), skin on, cut into discs2
-
dark chocolate broken into pieces100 g
-
cocoa powder1 tsp
-
ground cinnamon½ tsp
-
xanthan gum¼ tsp
-
sea salt½ tsp
Corn husk stock
-
sweet corn cob kernels removed, reserve husks and cobs, cut into pieces (see Tips)1
-
water500 g
Bread praline
-
sourdough bread30 g
-
unsalted butter2 tsp
Corn spun toffee
-
caster sugar250 g
-
glucose syrup20 g
-
vinegar50 g
-
water1000 g
Assembly
-
sea salt flakes to sprinkle
Moeilijkheidsgraad
gevorderd
Voeding per 1 portion
Natrium
311.4 mg
Eiwitten
4.4 g
Calorieën
2190.1 kJ /
523.5 kcal
Vetten
13.4 g
Vezels
5.4 g
Verzadigd vet
7.6 g
Koolhydraten
100.7 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Chef favourites
57 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Steamed mocha scrolls XXL
50min
TM7 Demo (NZ)
1u. 30min
Ossobuco Milanese
3u. 25min
Folded Herb Bread
1u. 10min
Honeycomb Toffee
Geen beoordelingen
Chips on a stick (Thermomix® Spiralizer, TM5)
45min
Spiralized Carrot Pickles
Geen beoordelingen
Whipped Kahlua® coffee
5min
Chips on a stick (Thermomix® Spiralizer)
45min
Natural yoghurt (mixing bowl method)
11u.
Sous vide salmon with greens (Diabetes, TM6)
1u. 35min