Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Brioche
- 50 g white sugar
- 1 lemon, peel only, no white pith
- 120 g milk
- 30 g unsalted butter
- 2 tsp dried instant yeast
- 1 egg
- 320 g baker's flour
- ½ tsp sea salt
Caramel sauce
- 250 g white sugar
- 200 g pouring (whipping) cream
- 30 g water
- 1 tsp lemon juice
- 30 g unsalted butter
Assembly
- 120 g cream cheese, softened
- baker's flour, to dust
- 1 tbsp cinnamon sugar, to sprinkle
- 1 yellow peach, ripe, unpeeled, stone removed and cut into 12 wedges
- 1 tbsp flaked almonds, toasted (see Tips)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2195.8 kJ / 524.8 kcal
- Eiwitten
- 8.4 g
- Koolhydraten
- 73.5 g
- Vetten
- 22.9 g
- Verzadigd vet
- 13.1 g
- Vezels
- 1.9 g
- Natrium
- 203.3 mg
Alternatieve recepten
Traditional French vanilla canelé
49 Std. 5 Min
Mini Jamaican style ginger bundts
25 min
Burnt mandarin bavarois with mandarin syrup
24 Std. 30 Min
Quick grated pickle (Thermomix® Cutter, TM6)
5 min
Traditional Kaiser rolls
26 Std. 35 Min
Pizza in Bianco
1h 20 min
Festive camembert wreath
1h 50 min
Coleslaw (Thermomix® Cutter TM6)
10 min
Boston Bun
2 Std. 45 Min
Potato bake (Thermomix® Cutter, TM6)
1h 10min
Edna's lemon curd teacake
40min
Cheese and bacon rolls
2h