Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 450 g milk
- 50 g salted butter, plus extra melted to brush
- 1 vanilla pod, seeds scraped
- 50 g dark rum
- 200 g caster sugar
- 100 g plain flour
- 2 eggs
- 2 egg yolks
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 744.7 kJ / 178 kcal
- Eiwitten
- 3.5 g
- Koolhydraten
- 25.1 g
- Vetten
- 6.1 g
- Verzadigd vet
- 3.4 g
- Vezels
- 0.2 g
- Natrium
- 58.7 mg
Alternatieve recepten
Traditional gluten free French vanilla canelé
49h 5min
Burnt mandarin bavarois with mandarin syrup
24 godz. 30 min
Chilli crunch (Thermomix® cutter, TM6)
25min
Whole banana ice cream with bread praline and corn spun toffee (Kane Pollard)
11 Std. 20 Min
Caramel peach brioche
2h 15 min.
Chilli crunch (TM6)
30min
Traditional French chocolate canelé
49 Std.
Ham and cheese canelé
49 Std.
Sweet cucumber pickle (Thermomix® Cutter, TM6)
48 Std. 20 Min
Buchteln with vanilla custard (Sweet Austrian rolls)
2h
Cheat's Kaiser rolls
2h 30min
Mini Basque cheesecakes (Dani Valent)
2 Std. 25 Min