Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 450 g milk
- 50 g salted butter, plus extra melted to brush
- 1 vanilla pod, seeds scraped
- 50 g dark rum
- 200 g caster sugar
- 100 g plain flour
- 2 eggs
- 2 egg yolks
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 744.7 kJ / 178 kcal
- Eiwitten
- 3.5 g
- Koolhydraten
- 25.1 g
- Vetten
- 6.1 g
- Verzadigd vet
- 3.4 g
- Vezels
- 0.2 g
- Natrium
- 58.7 mg
Alternatieve recepten
Dani Valent's Basque cheesecake
2h 10 min
Persian honeycomb bark
1 Std. 30 Min
Edna's lemon curd tea cakes
30 menit
Waffle cones
35 Min
Burnt mandarin bavarois with mandarin syrup
24 Std. 30 Min
Ham and cheese canelé
49h
Ratatouille Galette (Thermomix® Cutter, TM6)
1h 40min
Traditional French chocolate canelé
49h
Traditional gluten free French vanilla canelé
49h 5 min
Caramel peach brioche
2h 15min
Celery leaf gremolata
5 menit
Empanada pastry
45 Min