![Traditional French vanilla canelé Traditional French vanilla canelé](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/50e9770d704c6a77837c6465df7fb9a2/Derivates/eb806e6a74b4f19ae5592802395e1ae2a450fd33.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 450 g milk
- 50 g salted butter, plus extra melted to brush
- 1 vanilla pod, seeds scraped
- 50 g dark rum
- 200 g caster sugar
- 100 g plain flour
- 2 eggs
- 2 egg yolks
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 744.7 kJ / 178 kcal
- Eiwitten
- 3.5 g
- Koolhydraten
- 25.1 g
- Vetten
- 6.1 g
- Verzadigd vet
- 3.4 g
- Vezels
- 0.2 g
- Natrium
- 58.7 mg
Alternatieve recepten
Mini carrot and almond cakes
1 Std. 25 Min
Rösti Bern style (Thermomix® Cutter, TM6)
40 Min
Caramel peach brioche
2 godz. 15 min
Quick sliced pickle - demo (Thermomix® Cutter, TM6)
5min
Ratatouille Galette (Thermomix® Cutter, TM6)
1h 40min
Traditional French chocolate canelé
49h
Buttermilk loaf baked in a cast iron pot
2h 25 min
Edna's lemon curd tea cakes
30 Min
Traditional gluten free French vanilla canelé
49u. 5min
Quick grated pickle (Thermomix® Cutter, TM6)
5min
Dani Valent's Basque cheesecake
2h 10 min
Lemon curd (TM6)
15 Min