Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g vegetable oil
- 1 brown onion, cut into quarters
- 1 carrot, cut into pieces (2 cm)
- 50 g celery, cut into pieces (2 cm)
- 2 garlic cloves
- 400 - 500 g beef meat and short bones (see Tips)
- 1 tsp sea salt
- 10 black peppercorns
- 5 allspice berries
- 2 dried bay leaves
- 1200 - 1400 g water, to cover meat and vegetables (not higher than the 2L maximum fill level)
- Voeding
- per 1320 g
- Calorieën
- 3354 kJ / 801.6 kcal
- Eiwitten
- 100.8 g
- Koolhydraten
- 31.1 g
- Vetten
- 33 g
- Verzadigd vet
- 10 g
- Vezels
- 7.9 g
- Natrium
- 2385.2 mg
Alternatieve recepten
Turmeric chicken bone broth (gut health)
2h
Almond Milk
8h 40 min
Homemade sausages
1h 40 min
Steamed rice balls with spicy lime dipping sauce
1 Std. 10 Min
Black tahini
20min
Sous vide chicken liver pâté (TM6)
2h 20 min
Three meat roulade
2 Std. 5 Min
Duck ballotine
2 godz. 45 min
Rainbow cauliflower sushi
50 Min
Mixed meat rillettes
4 Std. 10 Min
Globe artichokes with lemon garlic butter
1 Std.
Quick fruit sorbet (TM6)
10 Min