Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g vegetable oil
- 1 brown onion, cut into quarters
- 1 carrot, cut into pieces (2 cm)
- 50 g celery, cut into pieces (2 cm)
- 2 garlic cloves
- 400 - 500 g beef meat and short bones (see Tips)
- 1 tsp sea salt
- 10 black peppercorns
- 5 allspice berries
- 2 dried bay leaves
- 1200 - 1400 g water, to cover meat and vegetables (not higher than the 2L maximum fill level)
- Voeding
- per 1320 g
- Calorieën
- 3354 kJ / 801.6 kcal
- Eiwitten
- 100.8 g
- Koolhydraten
- 31.1 g
- Vetten
- 33 g
- Verzadigd vet
- 10 g
- Vezels
- 7.9 g
- Natrium
- 2385.2 mg
Alternatieve recepten
Quick Soup Powder
10 min
Homemade Chicken Stock
50min
Pickled fruit
Geen beoordelingen
Steamed whole fish with quinoa salad and salsa verde
1j
Tom Yum Paste
45min
Fish and prawn stock
20min
Beef liquid stock (TM5)
3h 25min
Plain yoghurt in Varoma
12j
Whole steamed chicken
1h 20min
Cooking potatoes
45min
Classic beef burgers (MEATER+®)
1j
Greek Yogurt
11h 40min