Apparaten en Accessoires
Liquid beef stock
Voorbereiding 20min
Totaal 3u. 20min
1320 g
Ingrediënten
-
vegetable oil10 g
-
brown onion cut into quarters1
-
carrot cut into pieces (2 cm)1
-
celery cut into pieces (2 cm)50 g
-
garlic cloves2
-
beef meat and short bones (see Tips)400 - 500 g
-
sea salt1 tsp
-
black peppercorns10
-
allspice berries5
-
dried bay leaves2
-
water to cover meat and vegetables (not higher than the 2L maximum fill level)1200 - 1400 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1320 g
Natrium
2385.2 mg
Eiwitten
100.8 g
Calorieën
3354 kJ /
801.6 kcal
Vetten
33 g
Vezels
7.9 g
Verzadigd vet
10 g
Koolhydraten
31.1 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Greek Yogurt
11 godz. 40 min
Indonesian Vegetable Spring Roll
Brak ocen
Temaki sushi
1 godz. 40 min
Vegetable trimming stock
2 godz.
Beef liquid stock (TM5)
3 godz. 25 min
Oxtail stew with butter bean mash (TM6)
4 godz.
Sukiyaki
55 min
Quark and herb spread
5 min
Fish and prawn stock
20 min
Ginger Tea Paste
35 min
Homemade nacho chips with cheese sauce
4 godz. 15 min
Teriyaki chicken thighs
2 godz. 10 min