Apparaten en Accessoires
Salmorejo (Spanish Cold Tomato Soup)
Voorbereiding 10min
Totaal 10min
6 portions
Ingrediënten
-
extra virgin olive oil150 g
-
hard-boiled eggs4
-
Serrano ham (optioneel) cut in pieces100 g
-
garlic cloves1 - 2
-
ripe tomatoes (teardrop, pear or in vine), cut in pieces1000 g
-
salt1 tsp
-
breadcrumbs white (from the day before)150 g
-
30 g apple cider vinegarsherry vinegar30 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
1074.3 mg
Eiwitten
13.6 g
Calorieën
1799.2 kJ /
430 kcal
Vetten
30.8 g
Vezels
3.1 g
Verzadigd vet
5.6 g
Koolhydraten
25 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Paella
1u.
Apple strudel
1u. 20min
Korean Fried Chicken
3u. 10min
Creamy Tagliatelle with Squash, Scamorza and Pecorino
45min
Fruit Ice Cream
5min
IDB2024
2u.
Coleslaw with Thermomix® Cutter (TM6)
10min
Nourish bowl (Diabetes, Thermomix® Cutter, TM6)
55min
Tuna dip
15min
Tarte flambee with onions (Thermomix® Cutter)
Geen beoordelingen
Sgroppino
5min
Old Cucumber Soup
Geen beoordelingen