Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
4 - 5
sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
of 4 - 5 sprigs fresh coriander, leaves only - 250 g water
- 1000 g fresh mussels, scrubbed and debearded
- 30 g extra virgin olive oil
- 30 g shallots, halved
- 3 garlic cloves
-
1
fresh red chilli, small, deseeded
(optioneel)
of ⅓ tsp dried chilli flakes, small, deseeded (optioneel) - 50 g dry white wine (optioneel)
- 120 g cherry tomatoes, halved
- 40 - 50 g tomato purée
- 1 pinch salt
- 350 g penne or similar short dried pasta
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2011 kJ / 480 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 65 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 5.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Broccoli, Chilli and Pine Nut Spaghetti
40min
Dairy-free pumpkin soup
30min
Spaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes
40min
Spaghetti Vongole
40min
Prawn and Vegetable Rice
1h 10min
Roasted Duck Breast with Yellow Split Pea Purée
4 Std. 30 Min
Spaghetti alla Carbonara
30min
Mixed Meat Stew with Polenta - Spezzatino misto con polenta
1h 45min
Pasta in Tomato Sauce with Chorizo
25min
Pike Perch Fillets with Fresh Corn Polenta
1h 5min
Linguine with Bacon and Prawns
35min
Prawn Arrabbiata
30min