Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
25
g oil
of 25 g olive oil - 200 g green and red peppers, cut in strips (5 cm long, 5 mm thick)
- 100 g red onions, halved then sliced (5 mm)
- 150 g carrots, cut in sticks (5 cm long, 5 mm thick)
- Voeding
- per 450 g
- Calorieën
- 1580.5 kJ / 377.8 kcal
- Eiwitten
- 4.5 g
- Koolhydraten
- 35.7 g
- Vetten
- 26 g
- Verzadigd vet
- 3.6 g
- Vezels
- 9.9 g
- Natrium
- 115.5 mg
Alternatieve recepten
Sautéed Red Peppers with Onions
25 Min
Sautéed Leeks (170-200 g)
20 Min
Sautéed Vegetable Mix for Soups or Stews
25 Min
Browned Beef Strips
15 Min
Sautéed Prawns
15 Min
Sautéed capsicum (200 g)
15 Min
Sautéed Courgettes (200 g)
20 Min
Sautéed Aubergine (400 g)
35 dk
Browned Chicken Strips
15 Min
Stir-fried Carrot Sticks (400 g)
20 Min
Sautéed Aubergine (200 g)
30 Min
Sautéed Fresh Mushrooms (300 g)
25 Min