Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g fresh mussels, in shell
- 2 tsp fine sea salt
- 50 g olive oil
- 6 garlic cloves, large
- 15 g Dijon mustard
- 100 g water
- 1 Tbsp lemon juice
- 30 g white wine
- fresh coriander leaves, roughly chopped, for garnishing
- crusty bread, for serving
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1428.6 kJ / 341.5 kcal
- Eiwitten
- 30.2 g
- Koolhydraten
- 11.4 g
- Vetten
- 18.2 g
- Verzadigd vet
- 2.7 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 1699.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Yu wan tang (fish ball soup)
40 Min
Chicken, Rice and Green Beans with Ginger and Spring Onion Oil
1 godz. 20 min
Stir-fry Chayote
25 menit
Mock Fin Soup
35 Min
Shiitake Mushroom Abalone Sea Cucumber Stew
1h 45 min
Sautéed Prawns
15 dk
Browned Beef Strips
15 dk
Stir-fried Clams
35 Min
Sautéed Shallots (250 g)
20 min
Lotus Leaf Glutinous Rice
1h 35min
Baked spinach and eggs
35 Min
Shrimp Yakisoba
35 Min