Compatibele versies
Steamed Turbot and Mixed Vegetable Parcels; Red Berry Sauce with Ice Cream
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Steamed Turbot and Mixed Vegetable Parcels
- 80 g extra virgin olive oil
- 1 ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- 2 tsp lemon zest, grated
-
4
turbot fillets (120-200 g each)
of 4 white fish fillets, boneless, skinless - 60 g courgettes, cut in pieces (3 cm)
- 70 g green beans, trimmed, halved
- 70 g mixed peppers, cut in pieces (3 cm)
- 500 g water
- 400 g waxy potatoes, peeled, cut in slices (3 mm)
Red Berry Sauce and Finalisation
- 600 g mixed fresh red berries
- 250 g white wine
- 10 g rum
- 1 Tbsp cornflour
- 50 g caster sugar
- ice cream, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2767 kJ / 661 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 51 g
- Vetten
- 29 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 10.5 g
- Natrium
- 593 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto with Parmesan Cheese
30min
Rich Citrus Smoothie
5 Min
Chamomile Lemonade
15min
Asparagus, Parmesan Rice and Lemon Sabayon Sauce; Berry Foam
Geen beoordelingen
Spaghetti Carbonara
40min
Boiled Pasta
20 Min
Quick Fruit Sorbet
10min
Poached Egg Pots with Smoked Salmon and Avocado Salsa
30min
Spaghetti Aglio, Olio e Peperoncino
25min
Sautéing Red Pepper with Onions
Geen beoordelingen
American-style pancakes
40min
Cauliflower, Pickled Apple, Beetroot and Ragstone
3 Std. 45 Min