
Apparaten en Accessoires
Steamed Turbot and Mixed Vegetable Parcels; Red Berry Sauce with Ice Cream
Voorbereiding 40min
Totaal 1u. 15min
4 portions
Ingrediënten
Steamed Turbot and Mixed Vegetable Parcels
-
extra virgin olive oil80 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
fresh thyme leaves only3 sprigs
-
lemon zest, grated2 tsp
-
turbot fillets (120-200 g each)4
-
courgettes cut in pieces (3 cm)60 g
-
green beans trimmed, halved70 g
-
mixed peppers cut in pieces (3 cm)70 g
-
water500 g
-
waxy potatoes peeled, cut in slices (3 mm)400 g
Red Berry Sauce and Finalisation
-
mixed fresh red berries600 g
-
white wine250 g
-
rum10 g
-
cornflour1 Tbsp
-
caster sugar50 g
-
ice cream to serve
Voeding per 1 portion
Calorieën
661 kcal /
2767 kJ
Eiwitten
28 g
Vetten
29 g
Koolhydraten
51 g
Vezels
10.5 g
Verzadigd vet
7 g
Natrium
593 mg
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Thermomix Friend
32 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland