Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Scallions Oil
-
6
scallions, cut into pieces, divided
of 2 green onions, cut into pieces, divided - 1 garlic clove
- 60 g vegetable oil, plus extra to grease
Dough
- 140 g water
- 1 tsp dried yeast
- 1 tsp sugar
- 225 g all-purpose flour, plus extra to dust
- 1 tsp salt
Shaping
- 1 pinch sesame seeds, white, plus extra to sprinkle, to taste
- salt, to taste
- 570 g water
- 1 tsp Shaoxing rice wine
- ½ tsp Sichuan peppercorn oil
- ¼ tsp sesame oil
- ¼ tsp sugar
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 665.4 kJ / 159 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 20.5 g
- Vetten
- 7.4 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 263.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Maple-Buttered Rum Cider
Geen beoordelingen
Cream Cheese and Pickled Lemon Dip
Geen beoordelingen
Squid Ink Pappardelle with Lobster and Saffron Broth
1h
Deviled Eggs with Chow Chow and Cajun Sunshine
10 godz.
Sautéing 8.5 oz Shallots
20 min
Chicken Liver Mousse (Chris Cosentino)
9 Std. 5 Min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45min
Veal and Mixed Vegetable Purée
50min
Mediterranean Chicken with Olives
35 menit
Kalamata Tapenade
5 Min
Manhattan Clam Chowder
55 min
Coarsely Chopped Nuts
5 Min