Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g beef brisket, cut in cubes (3 cm)
- 2 white cardamom pods
- 60 g fresh lemon grass, bruised
- 4 fresh kaffir lime leaves
- 2 fresh salam leaves
- ½ tsp ground coriander
- ½ tsp beef stock powder
- 10 g salt, adjust to taste
- 1200 g water
- ¼ tsp ground white pepper, adjust to taste
- 100 g Indonesian white spice paste, room temperature
- 200 g potatoes, cut in cubes (2 cm)
- 100 g whole milk
- 100 g coconut milk
- 2 red tomatoes, cut in cubes (2 cm)
- 30 g sweet soy sauce (Kecap Manis)
- 2 limau lime, juice only
- 30 g emping crackers (melinjo crackers)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2679 kJ / 640 kcal
- Eiwitten
- 64 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 36 g
- Verzadigd vet
- 12 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 4221 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Kacangma (Motherwort Chicken)
35 min
Steamed Vegetables with Kefir Dressing
40 Min
Balinese Betutu chicken
5h 35 min
Nasi Kerabu (Blue Pea Rice)
1h 20min
Lontong (Rice Cakes With Vegetable Curry)
Geen beoordelingen
Strawberry Dragon Fruit Frozen Yogurt
10 Min
Chocolate Budino (Matthew Kenney)
5 Std.
Tomato-egg drop soup
20min
Ube Halaya Jam
2 Std. 10 Min
Potato Curry Soup
35 min
Curry Mee
30min
Paleo Chocolate Chip Cookies
40 Min