Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g onions, quartered
- 2 - 3 garlic cloves, to taste
- 30 g tomato paste
- 30 g unsalted butter, diced
- 200 g dried red lentils
- 2 Tbsp dried mint
- 30 g white long grain rice
- 20 g bulgar wheat (see tip)
- 1 ½ - 1 ¾ tsp fine sea salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, or to taste
- ¼ tsp chilli flakes, or to taste
- 1470 g water, room temperature
- 1 lemon, quartered, for serving
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1660 kJ / 396.5 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 7.3 g
- Vezels
- 10.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tuscan Bean Soup
50min
Tomato, Lentil and Thyme Soup
40min
Lentil, Red Pepper and Harissa Soup
45 Min
Bulghur and lentil soup
1 godz.
Red Pepper and Tomato Soup (TM6)
30 Min
Moroccan-style Baked Fish Tagine with Date Couscous
1 godz.
Red Lentil Soup
40min
Pea and Mint Soup (TM6)
20min
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50min
Moroccan Harira and Chicken Soup
55min
Broccoli Cream Soup with Croutons
1 godz.
Best Basic Houmous
5 Min