![Bulgar and Red Lentil Soup Bulgar and Red Lentil Soup](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/1d5f91d4-c020-4134-9c74-1b3d92717b59/Derivates/38b07ef1-64ca-4a67-8a23-46a46ffc688b.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g onions, quartered
- 2 - 3 garlic cloves, to taste
- 30 g tomato paste
- 30 g unsalted butter, diced
- 200 g dried red lentils
- 2 Tbsp dried mint
- 30 g white long grain rice
- 20 g bulgar wheat (see tip)
- 1 ½ - 1 ¾ tsp fine sea salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, or to taste
- ¼ tsp chilli flakes, or to taste
- 1470 g water, room temperature
- 1 lemon, quartered, for serving
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1660 kJ / 396.5 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 7.3 g
- Vezels
- 10.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Greek-style Baked Cod with Bulgar Wheat
1ч. 30 мин.
Lentil, Red Pepper and Harissa Soup
45 min
Carrot and Chickpea Spread
15min
Red Lentil Soup
40 мин.
Lentils with Rice- Fakes Moutzentra
45 min
Grisons Barley Soup
55 min
Bulghur and lentil soup
1 godz.
Moroccan Harira and Chicken Soup
55 min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1h 25min
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50 мин.
Spanish Tortilla
1 godz.
Tomato, Lentil and Thyme Soup
40 мин.