
Apparaten en Accessoires
Bulgar and Red Lentil Soup
Voorbereiding 5min
Totaal 1u.
4 portions
Ingrediënten
-
onions quartered100 g
-
garlic cloves to taste2 - 3
-
tomato paste30 g
-
unsalted butter diced30 g
-
dried red lentils200 g
-
dried mint2 Tbsp
-
white long grain rice30 g
-
bulgar wheat (see tip)20 g
-
fine sea salt to taste1 ½ - 1 ¾ tsp
-
ground black pepper or to taste¼ tsp
-
chilli flakes or to taste¼ tsp
-
water room temperature1470 g
-
lemon quartered, for serving1
Voeding per 1 portion
Calorieën
396.5 kcal /
1660 kJ
Eiwitten
15 g
Vetten
7.3 g
Koolhydraten
38 g
Vezels
10.6 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Then. Now. Always.
50 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland