Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g onions, quartered
- 150 g red radishes, cut in pieces
- 150 g cos lettuce, cut in pieces
- 2300 g water
- 1 ancho chilli, deseeded
- 4 guajillo chillies, fresh, deseeded
- 1 garlic clove
- 30 g olive oil
- 150 g raw prawns, unpeeled, medium
- 100 g white wine
- 2 dried bay leaves
- ½ tsp black peppercorns
- 350 g tinned sweetcorn, drained
- 3 tsp fine sea salt
- 250 g whole squid, cut in bite-sized pieces
- 120 g octopus, cooked, cut in pieces (3 cm)
- 200 g white fish fillets, diced (2 cm)
- 4 Tbsp fresh oregano leaves, for garnishing
- 6 lemons, cut in wedges, for serving
- bread, toasted, for serving
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1104 kJ / 263 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Wholewheat Spaghetti with Avocado Sauce and Vegan 'Parmesan'
25 dk
Fruit Platter with Lemon and Honey Dressing
Geen beoordelingen
Yucatán-style Sea Bass Baked in Banana Leaves with Sweetcorn Rice
1sa
Banoffee Cream Pie
2 Std. 40 Min
Galapagos Mocktail
10min
Banana Split
45min
Potato and Rosemary Focaccia
2h 35 min
Peruvian Ceviche
1sa 15 dk
Stir-Fried Tofu in Hot Sauce
30 dk
Mexican Spare Ribs
50min
Peanut Butter Cheesecake
5 Std. 40 Min
Ginger and Lime Fizzy Refresher
24hod. 30min