![Miso Soup with Vegetables Miso Soup with Vegetables](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/cdb4e900-2c66-4e78-9e06-e50b20339607/Derivates/bc5b85ee-6b98-4738-8815-d91613e994a7.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g oil
- 200 g fresh shiitake mushrooms, quartered
- 150 g carrots, cut in matchsticks
- 95 g leeks, cut in matchsticks
- 900 g liquid vegetable stock
- 40 g miso
- 80 g water
- 250 g firm tofu, cubed (1 cm)
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 6 spring onions, cut in thin slices (3 mm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 377 kJ / 90 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 4 g
- Vezels
- 2.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vietnamese-style Vegetable Stew with Rice
40 Min
Grilled tofu steaks with Asian mushrooms
2h 30min
Crispy Korean Tofu
1h 20min
Stir-Fried Tofu in Hot Sauce
30 Min
Prawn and Miso Noodle Soup
20 Min
Steamed Tofu
30 Min
Creamy Vegan Broccoli and Cheese Soup
1 Std. 15 Min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 Min
Spinach, Chickpea and New Potato Soup
35 Min
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2h 15min
Chinese Noodles with Vegetables
35 Min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50 Min