Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 240 g water
- 100 g brinjals, cut in pieces (2 cm)
- 120 g mung bean sprouts
- 70 g cabbage, cut in strips
- 110 g siu bak choy, trimmed, horizontally halved
- 2 tbsp Japanese soy sauce (shoyu)
- 2 tbsp mirin
- 2 tbsp cold pressed sesame oil
- 1 tsp toasted sesame oil
- 1 tbsp toasted sesame seeds, black and white, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 418 kJ / 100 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken porridge with century egg
30 Min
Mapo tofu
15 Min
Prawn Paste Stuffed Soft Tofu
40 min
Acar (Nyonya Pickled Vegetables)
1 Std.
Buddha's Delight
55min
Lemongrass Tempeh
1 Std. 15 Min
Foochow Nourishing Chicken Soup
1 Std. 20 Min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 min
Teochew Seafood Porridge
45 Min
Hainan Chicken Rice, Vegetable Soup, Steamed Egg
1 godz. 25 min
Homemade Fish Ball Soup
2h
Chicken Porridge With Century Egg
30 Min