Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 240 g water
- 100 g brinjals, cut in pieces (2 cm)
- 120 g mung bean sprouts
- 70 g cabbage, cut in strips
- 110 g siu bak choy, trimmed, horizontally halved
- 2 tbsp Japanese soy sauce (shoyu)
- 2 tbsp mirin
- 2 tbsp cold pressed sesame oil
- 1 tsp toasted sesame oil
- 1 tbsp toasted sesame seeds, black and white, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 418 kJ / 100 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Quick Steamed Buns (Mantao)
1sa
Collagen Soup Broth
8h 25min
Mapo tofu
15 dk
Stir fried broccoli with carrot
15 dk
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40min
Moonlight Over the Lotus Pond (Stir Fried Vegetable Mix with Prawns)
30 dk
Kaiyang Cabbage (Savory Stir-Fried Cabbage)
35min
Stir-Fried Vegetables (TM5 Metric)
10min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1h 5 min
Chicken porridge with century egg
30 dk
Stir Fried Broccoli with Carrot
15 dk
Tomato-egg soup
20min