![Blueberry Scones with Honey and Walnut Butter Blueberry Scones with Honey and Walnut Butter](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/9F6930F7-534C-42DC-A9AA-7B993C041A59/Derivates/8fff6992-4cd8-4fae-9a66-296c404754a6.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Blueberry Scones
- 350 g plain flour, plus extra for dusting
- 1 Tbsp baking powder
- 1 pinch fine sea salt
- 125 g unsalted butter, diced
- 80 g caster sugar
- 180 g buttermilk
-
200
g fresh blueberries
of frozen blueberries - 2 Tbsp milk
- 2 Tbsp Demerara sugar
Honey and Walnut Butter
- 60 g walnut halves
- 180 g unsalted butter, soft
- 120 g runny honey
- 1 pinch fine sea salt
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 1478 kJ / 354 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 21 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Blackberry Muffins with Cardamom Crunch Topping
30 min
Oatmeal Raisin Cookies
50 min
Carrot Cake Cupcakes
1 godz. 20 min
Pecan and Cranberry Rye Bread
3h
Brioche Berry Pudding
1 godz.
Cranberry Orange Scones
30 min
Milk Chocolate and Banana Cake
3h 35min
Walnut Scones
30 min
Chocolate, Raisin and Hazelnut Biscuits
35 min
Apple Crumble Cake
1 Std. 10 Min
Maple, Pecan and Banana Bread
1 godz. 30 min
Lemon Drizzle Cake
1 godz. 30 min