Apparaten en Accessoires
Sautéed Vegetable Mix for Soups or Stews
Voorbereiding 10min
Totaal 25min
400 g
Ingrediënten
-
20 g olive oiloil20 g
-
170 g red onions, cut in wedgesonions cut in wedges170 g
-
carrots sliced (1-2 cm)130 - 150 g
-
celery stalks sliced (5-10 mm)70 - 90 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 400 g
Natrium
171 mg
Eiwitten
4 g
Calorieën
1213 kJ /
290 kcal
Vetten
20 g
Vezels
9.6 g
Verzadigd vet
2 g
Koolhydraten
16 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
High Temp. Basics - Vegetables
9 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je dit ook leuk...
Sautéed Red Peppers with Onions
25min
Sautéed Fresh Mushrooms (300 g)
25min
Stir-fried Carrot Sticks (200 g)
15min
Sautéed Aubergine (400 g)
35min
Sautéed Aubergine (200 g)
30min
Sautéed Bacon with Chicken Strips
15min
Sautéed Leeks (170-200 g)
20min
Lightly Browned Onions and Garlic
20min
Sautéed Onions and Garlic
20min
Caramelised Onions (400-500 g)
50min
Sautéed Onions (300 g)
20min
Sautéed Onions (170-200 g)
20min