![Sautéed Vegetable Mix for Soups or Stews Sautéed Vegetable Mix for Soups or Stews](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/3995f614-fd46-4fa1-b2ec-7aa59d3af01f/Derivates/2674d2f7-46a1-4fe2-ba5f-8598ad02291a.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
20
g oil
of 20 g olive oil -
170
g onions, cut in wedges
of 170 g red onions, cut in wedges - 130 - 150 g carrots, sliced (1-2 cm)
- 70 - 90 g celery stalks, sliced (5-10 mm)
- Voeding
- per 400 g
- Calorieën
- 1213 kJ / 290 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 20 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 9.6 g
- Natrium
- 171 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sautéed Courgettes (200 g)
20 Min
Sautéed Aubergine (400 g)
35min
Caramelised Onions (400-500 g)
50min
Sautéed Leeks (170-200 g)
20 Min
Lightly Browned Onions and Garlic
20 Min
Sautéed Aubergine (200 g)
30min
Sautéed Bacon with Chicken Strips
15min
Stir-fried Vegetable Mixture
30min
Sautéed Red Peppers with Onions
25min
Sautéed Onions and Garlic
20 Min
Sautéed Onions (170-200 g)
20 Min
Sautéed Fresh Mushrooms (300 g)
25min