Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
20
g oil
of 20 g olive oil - 200 g red peppers, cut in pieces (2 cm)
- 170 g onions, cut in wedges
- Voeding
- per 360 g
- Calorieën
- 1166 kJ / 278 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 20 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 7.1 g
- Natrium
- 9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sautéed Onions (170-200 g)
20min
Sautéed Vegetable Mix for Soups or Stews
25min
Stir-fried Vegetable Mixture
30min
Caramelised Onions (400-500 g)
50 min
Browned Onions (200 g)
25min
Sautéed Courgettes (200 g)
20min
Sautéed Fresh Mushrooms (300 g)
25min
Sautéed capsicum (200 g)
15min
Sautéed Onions (300 g)
20min
Sautéed Leeks (170-200 g)
20min
Caramelised Onions (200 g)
40min
Sautéed mushrooms (400 g)
20min