Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
20
g oil
of 20 g olive oil - 200 g red peppers, cut in pieces (2 cm)
- 170 g onions, cut in wedges
- Voeding
- per 360 g
- Calorieën
- 1166 kJ / 278 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 20 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 7.1 g
- Natrium
- 9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sautéed Courgettes (200 g)
20 min
Sautéed Onions (170-200 g)
20 min
Sautéed Onions and Garlic
20 min
Sautéed Aubergine (400 g)
35 Min
Stir-fried Vegetable Mixture
30 Min
Sautéed Aubergine (200 g)
30 Min
Sautéed Onions (300 g)
20 min
Sautéed Vegetable Mix for Soups or Stews
25 Min
Sautéed Fresh Mushrooms (300 g)
25 Min
Stir-fried Carrot Sticks (400 g)
20 min
Sautéed Leeks (170-200 g)
20 min
Caramelised Onions (400-500 g)
50 min