Apparaten en Accessoires
Pecan and Cranberry Rye Bread
Voorbereiding 20min
Totaal 3u.
14 slices
Ingrediënten
-
pecan nut halves150 g
-
water300 g
-
25 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast2 ¼ tsp
-
caster sugar1 Tbsp
-
strong white bread flour plus extra for dusting300 g
-
rye flour150 g
-
fine sea salt2 tsp
-
olive oil for greasing
-
dried cranberries100 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 slice
Natrium
274 mg
Eiwitten
5 g
Calorieën
887 kJ /
212 kcal
Vetten
9 g
Verzadigd vet
0.8 g
Koolhydraten
27 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Savoury
58 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je dit ook leuk...
Sherry Panettone
5u. 15min
Rustic Sourdough Bread
28u. 10min
Apple Wheat Starter
72u. 20min
Sun-dried Tomato and Basil Plait
3u. 40min
Grape, Brie and Rosemary Flatbread
2u. 5min
Rye and Walnut Bread
1u. 25min
Sonja's Bread
3u. 10min
Amaretti
35min
Maple, Pecan and Banana Bread
1u. 30min
Pain d'Epi
2u. 40min
Walnut Bread
2u. 45min
Apricot, Almond and Pistachio Biscotti
1u.