Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g coconut oil
- 1 tsp dried fennel seeds
- 250 g onions, quartered
- 20 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 4 garlic cloves
- 2 Kashmiri dried chillies
- 1 tsp ground coriander
- 1 tsp ground cumin
- 1 tsp Kashmiri chilli powder
- 1 tsp ground black pepper
- ½ tsp ground turmeric
- 400 g passata
- 1 pinch fine sea salt
- 6 hard-boiled eggs, peeled
- 5 g fresh coriander leaves, chopped, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1104 kJ / 264 kcal
- Eiwitten
- 12.8 g
- Koolhydraten
- 15.1 g
- Vetten
- 17 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Aloo Gobi (Bombay Potatoes with Cauliflower)
50 min
Coconut and Coriander Chutney
5 min
Lentil Curry (Dahl)
30 Min
Dhokla
30 Min
Masala Kaddu (Pumpkin Curry)
40 min
Vegetable Biryani
50 min
Paneer Makhani
1 Std.
Tarka Dal
9 Std. 5 Min
Cauliflower Stuffed Parathas
45 Min
Pudla with Spinach and Paneer
1 Std.
Chapatis
1h 30min
Chana Masala
45 Min