Apparaten en Accessoires
Nadan Mutta (Egg Curry)
Voorbereiding 15min
Totaal 50min
4 portions
Ingrediënten
-
coconut oil30 g
-
dried fennel seeds1 tsp
-
onions quartered250 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)20 g
-
garlic cloves4
-
Kashmiri dried chillies2
-
ground coriander1 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
Kashmiri chilli powder1 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
passata400 g
-
fine sea salt1 pinch
-
hard-boiled eggs peeled6
-
fresh coriander leaf chopped, for garnishing5 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
12.8 g
Calorieën
1104 kJ /
264 kcal
Vetten
17 g
Koolhydraten
15.1 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
A Taste of India
72 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je dit ook leuk...
Vegetable Biryani
50 Min
Palak Paneer
45 Min
Lentil Curry (Dahl)
30 Min
Stuffed Parathas
1 Std. 20 Min
Tarka Dal
9 Std. 5 Min
Chapatis
1 Std. 30 Min
Paneer Makhani
1 Std.
Puri
35 Min
Rajma (kidney bean curry)
45 Min
Aloo Gobi (Bombay Potatoes with Cauliflower)
50 Min
Lamb Keema with Peas
1 Std.
Chana Masala
45 Min