Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Meat Filling
- 400 g pork mince
- 1 tsp fine sea salt
- 15 g sugar
- ½ tsp ground white pepper
- 1 tsp toasted sesame oil
- 15 g soy sauce
- 50 g water
Dough
- 250 g water
- 15 g sugar
- 1 tsp dried instant yeast
- 500 g plain flour (approx. 10% protein content) (see tips)
- ½ tsp fine sea salt
- 5 g oil (e.g. vegetable or sunflower oil)
Cooking
- 1 Tbsp oil (e.g. vegetable or sunflower oil)
- 100 g water
- 1 tsp black sesame seeds
- 15 g spring onions, thinly sliced
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 640.4 kJ / 153.2 kcal
- Eiwitten
- 6.8 g
- Koolhydraten
- 20.5 g
- Vetten
- 4.6 g
- Verzadigd vet
- 12.4 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 124 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Miso carbonara udon
25 Min
Sweet and Sour Pork Ribs
40 min
Spaghetti alla Carbonara
30 min
Korean Fried Chicken
3 Std. 10 Min
Katsu Pork with Slaw, Potatoes and Wasabi and Dill Dressing
50 min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min
Steamed Cabbage and Pork Dumplings
1 godz. 35 min
Miso Carbonara Udon
25 Min
Prawn Paste Stuffed Soft Tofu
40 min
Chicken Katsu Curry with Rice
1h 40min
Chocolate-filled Cinnamon Pretzel Bites
1 godz. 50 min
Ultimate Mac 'N' Cheese with Herb Crumb
1h 10min